A Ram modulok sebessége, hogyan csökken arányosan egy folyamat lefutása alatt?
Figyelt kérdés
A kérdésemben arra gondolok, hogy van egy Ram modul, és van egy program, ami adagolja magának a memóriát, legyen az képszerkesztő.
A Ram mondjuk, 1x32 GB-os modul, ha folyamatosan növekszik a memória használata az adott folyamatnak, akkor a Ram is lassul közben, ameddig el nem érte a kellő memóriaszintet? Időbeli példa, 30 mp alatt a Ram +10 GB-ot növekedett a folyamatban, ez az idő alatt eltelt növekedési érték, lassítja a Ram közvetlen sebességét?
(A kérdés megjegyzéseiben levő kérdések, nem külön kérdések, ezek utalások, hogy pontosan lehessen válaszolni a kérdésre, ezekre nem kell válaszolni).
2022. jún. 15. 23:26
1/9 anonim válasza:
Nem, a sebessége független attól hogy mennyi van belőle használva.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld :)
2022. jún. 16. 00:08
3/9 anonim válasza:
Lassulhat az elérés, ha a rendszer úgy dönt, hogy az információk egyes részeit swapbe rakja. Linux disztrók erre kifejezetten építenek.
4/9 A kérdező kommentje:
Oh! Tehát ezzel azt mondod, hogy nem olyan túl hatékony ötlet, a Page priority-t Very Low-on tartani egyes folyamatosan futó folyamatoknál? Ha jól tudom, ezen a priorításon, ki lesznek lapozva, azt viszont nemtudtam, hogy ez lassíthat. Köszönöm a választ, ment a zöld :)
2022. jún. 16. 03:12
5/9 anonim válasza:
Swap alatt a virtuális memoriát érted?
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, azt.
2022. jún. 16. 03:17
7/9 A kérdező kommentje:
Ez a priorítás, a process hacker-ben állítható be, ha érdekel. Amit innen tölthetsz le, [link] feltéve, ha hasznos neked a link. De én szerintem, befejeztem az oldallal, (Talán).
2022. jún. 16. 03:20
8/9 anonim válasza:
Akkor természetes, hogy lassul, hisz akkor már nem a ramot használja hanem a háttértárat.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. Átállítottam. Elnézést, hogy nem rakok ki jeleket, a mondat végére, de eléggé, hogy is mondjam, furcsa, ez a helyzet. Olyan, sötét lehet. Vagy, fogalmam sincs, ezt nemtudom miért írtam le.
2022. jún. 16. 03:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!