Hova ajánlatos vinni újrapasztázni a PC-t Budapesten belül?
Ahhammm, így már látszik is a legfőbb proléma, hogy a ventilátor rosszul van ferakva, a légáramlattal szembe ezért is esett csapdába ott a rengeteg por.
Tehát minden ventilátor hátrafelé vagy felfelé fúj. A procin lévő most előre fúj, és ez az egyik fő gond.
Nem ismerem a borda típusát én sem, de valószínűleg a talpánál vannak csavarok, vagy egy feszítős lefogató. Ez esetben akkor férsz hozzá, ha leszeded a ventilátort (ki kell akasztani azt a drótkampót, ami ráfeszíti), vagy ha még akkor se, akkor az alaplappal együtt kell kiszedni az egészet, és úgy már boztosan hozzáférsz.
(Olyan is lehet, hogy a tetején az egyik kupak nem hőcső védő, hanem egy lyukat takar, amin keresztül el lehet érni a talpi csavarokat. De szerintem ez nem ilyen)
14 vagyok
Közbem kiderítettem a képeid alapján, hogy miféle hűtő ez. Scythe Mugen 2.
Ezen a videon bemutatják, hogy hogyan kell felszerelni. A leszedése értelemszerűen fordítva történik. Én úgy látom, hogy a rögzítése az alaplap hátulja felől van, tehát ott kell kicsavarni a 4 csavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!