Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát válasszak ?

Milyen videókártyát válasszak ?

Figyelt kérdés

Nagyjából 80-120 ezer forintom lenne videó kártyára, minden cuccom megvan már, a kitételek:

-A játékot bírja.

-2-3 monitort is hajtson meg

-Szép, csendes hűtése legyen

-Valami világítással rendelkezzen

Nagyjából ennyi, aztán biztos kifelejtettem pár dolgot. :D Nem a legjobb a memóriám, elküldöm milyen gépbe kéne bele préselni a jövőbeli kártyát.

Infók a gépemről:

Gépház: [link]

Alaplap: [link]

Tápegység: [link]

Processzor: [link]

2022. jún. 9. 21:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
120-ból kijön egy 3050 ? lool
2022. jún. 9. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
[link] jobb, mint az RTX 3050
2022. jún. 9. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
3050 is 170 körül indul.
2022. jún. 10. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:

"még kitétel lenne az is hogy szigorúan nvidia kártya legyen. :D"

Komolyan érdekelne mit kellene még tenni a Radeon csapatnak hogy az ilyen mentalitás végre eltűnjön :D

2022 van a Radeon kártyák immár jobban fogyasztanak mint Nvidia társaik, nem melegednek, nem hangosak, nagyjából hasonló a teljesítmény ha nem nézzük a ray tracinget, amit mondjuk még mindig nem éri meg bekapcsolni általában. Árban kedvezőbbek is és már a driverek is a helyükön vannak végre. Van FSR van RSR komolyan mi kell még? :D

Ha esetleg te olyan vagy aki kreatív munkára is használja a gépet ahol jobbak az Nvidia kártyák vagy valami profi munkára akkor nem szóltam de ilyen átlagos jános felhasználóként...

Mellesleg ez a 80-120 ezres budget sajna tényleg elég esetlen most. Új max ilyen 1650 jöhet szóba ami elég gyenge már. Használtan valszeg már 2060 is lenne ami már nem rossz vagy 1080 amit előttem is írtak. Ha még vársz kicsit gyűjtesz pénzt és talán az árak is javulnak akkor újan is lehetne egy 3050 vagy 3060 ami már tisztességesebb teljesítmény. De egy RX 6600 is jó lenne neked hidd el :D

2022. jún. 10. 01:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem a shadow play az mindenféle képpen kell meg nvidia kedvelő vagyok nem érdeke hogy az AMD éppen mit dobott ki a piacra mert nem nekem való.
2022. jún. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!