Samsung - 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD 1TB elég lesz?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy sima ssd van a gépekben 1 TB de ha töltött le valamit akkor be lassul a gépem ezért rendeltem ezt szerintetek megoldja?
Régen nem volt ilyen gond de most új netem van ami gyors 2000/2000 így 200MB felett töltök le
2022. jún. 9. 05:39
1/9 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy emiatt lassult "be"?
2/9 A kérdező kommentje:
Onnan hogy amúgy nincsen ilyen gond és az ssd kihasználása is 100%
2022. jún. 9. 07:07
3/9 anonim válasza:
Az tényleg nem OK. Az említett SSD jónak tűnik, ha nem is a legmodernebb.
4/9 anonim válasza:
Nem elég. Legalább 3TB-ost vegyél a 2Gbps nethez.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó kicsit gondolom nehéz a felfogás nem a tárhely volt a kérdés hanem a sebesség xd
2022. jún. 9. 09:12
6/9 anonim válasza:
Azért a SATA SSD-k jócskán 200MB/sec felett tudnak írni, biztos hogy az a gond?
Értem hogy a kihasználtság 100% de 200-250MB/secnek nem kellene gondot jelentenie.
( meg azt sem tudjuk milyen alaplapod van )
7/9 A kérdező kommentje:
Msi b450 tomahawk max lap r5 3600 proci 32 GB ram
2022. jún. 9. 12:34
9/9 anonim válasza:
Érdemes megnézni a Crystal Disk Mark nevű programmal, hogy az SSD mennyit ír/olvas/másol. 2000Mbit/s az 250 MB/s, ha ennél lassabb az írási sebesség, akkor valóban az SSD-d lehet a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!