Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra?

Miért indul újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy Toshiba laptopom, ami kb. 1 hete azt játssza, hogy gondol egyet kikapcsol aztán vissza. Van, amikor órákig be van már kapcsolva, de van amikor épphogy bekapcsolom és újra is indul. Két vírusírtóval is végeztem futtatást rajta, semmit nem találtak.

Esetleg tudja valaki mi lehet a baj?

2022. jún. 8. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:

akkumulátor, tápellátás, memória, processzor melegedé, ... bármi lehet.

mennyire régi a gép?

2022. jún. 8. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A kérdés az kérdező, hogy hogyan indul újra? Rendes kikapcsolás, vagy hírtelen kikapcsolás?
2022. jún. 8. 21:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves első nem tudom pontosan. Férjem vettem nekem használtan kb 4-4,5 éve akitől vette azt mondta ő 3 hónapos a gép.

Második hirtelen kikapcsolni, mintha áramszünet lenne, ki kapcsol és rögtön újra is indul.

A töltő egyébként folyamatosan be van dugva mert nem bírja anélkül.

Melegnek én nem gondolnám vagy hogy amiatt lenne mert van amikor bekapcsolom épphogy bejön minden és bumm ki is kapcsol...

2022. jún. 8. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor, én a helyedbe, a következőt tenném, mivel, a számítógép programok által, hírtelen is leállhat, megpróbálnám, csökkentett módban futtatni egy ideig. Viszont, ha ez se oldja meg a problémát, akkor az lesz, amit az 1-es írt.
2022. jún. 8. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ez altt a 4-4,5 év alatt sosem látott szervizt belülről, nem lett kitakarítva, karbantartva?
2022. jún. 8. 21:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm Monolis!

Utolsó. Nem, eddig semmi probléma nem volt. 2 gyerek mellett nem is sűrűn használom. Esténként megy 2-3 órát.

2022. jún. 8. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2022. jún. 8. 21:48
 8/8 Haburc ***** válasza:
Igaza van az 5-ös hozzászólónak. Évente (legalább 2 évente) érdemes kitakarítani, újrapasztázni, mert eltömődik porcicával a hűtőborda, nem tud távozni a meleg levegő, ráadásul 4 év alatt megkeményedik az ezüstpaszta, ami rontja a hűtés hatásfokát.
2022. júl. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!