Napokban néztem fel a használt piacra pár hónap kihagyás után és meglepődve néztem, hogy Pl a 1070-es és 1660S kártyák már egész baráti áron kaphatóak.
Karácsonykor még pl egy 1070.es láttam 130 ezerért is használtan.
2022. jún. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
Kidurrant a kriptolufi, a BTC harmadannyit ér most mint karácsonykor és az lehúzta a többi, GPU-val bányászhatót is. Mindenki szabadulna a bányászkártyáktól ami lenyomta az árakat. De óvatosan, mert egy egykori bányászkártyán esélyes, hogy elállították a BIOS-t, így ha te játékra használnád kellemetlen meglepetés érhet.
2022. jún. 7. 09:43
2/4 anonim válasza:
Mert akik fél éve minden figyelmeztetés ellenére nagy hévvel belevágtak a "bányászatba", azok most a saját bőrükön tapasztalták, hogy tényleg nem olyan nagy buli ez az egész. Most meg ugyanolyan hévvel szeretnék eladni a kártyáikat, amilyennel azokat fél éve beszerezték.
És tudom, hogy ezen az oldalon ezt szentségtörés mondnai, de azért vigyázni kell a használt dolgokkal. Egy grafikus kártya egyébként is kényes jószág, de azok után, hogy fél évig (vagy akár még tovább is) csúcsra voltak járatva, nem tudhatja, hogy milyen állapotban kapja meg az ember.
2022. jún. 7. 09:54
3/4 anonim válasza:
Azért az, hogy harmadannyit érne, az kissé túlzás, de majdnem a felére csökkent vissza az értéke. Ez közelítőleg ugyanannyi, mint egy éve volt. De ami a bányászoknak igazán riasztó, az nem is maga az a tény, hogy ugyanannyit ér, mint egy éve, hanem az, hogy folyamatosan csökken.
2022. jún. 7. 10:10
4/4 anonim válasza:
Bezuhant az összes kriptó plusz úgy látszik, hogy tartósan végetért az olcsó áram kora, szóval az árzuhanás nélkül is módosulna a matek a megtérülést illetően. Tehát sok kicsiben "játszó" bányász szabadul az eszközeitől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!