Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha megmozdítom a laptopom...

Ha megmozdítom a laptopom minden wi-fi jel megszűnik. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Ha felemelem, ha az ölembe veszem, instant kikapcsol a wi-fi és csak az újraindítás segít rajta.

Mitől van ez?

2022. jún. 3. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Kontaktos a wifi kártya
2022. jún. 3. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Melegtől meggörbült az elektornika, és az antenna alaplapi csatija kilazult, vagy az antenna "tányérja" a kijelzőig van felvezetékelve, és a hajlíthatósági pontnál tört meg a kábel így a jel megszakad...
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez kontakt hibának tűnik, az érintkezőnél van a probléma, elnézést, de nemtudom, hogy hogyan lehet javítani, de ha lefényképeznéd az érintkezőt, (Ahhoz bár lehet szét kéne szedni, akkor lehet, hogy tudok segíteni) Az se biztos, hogy az érintkező okozza.
 4/6 A kérdező kommentje:

Szét tudom szedni, azzal nincs baj😄

Csak már megőrjít. Pár hónapja csinálja ezt, azthittem driver probléma. Gondoltam arra hogy hardver, de reménykedtem benne hogy nem. De hát... ilyen ez...🥲

Mit kellene csinálnom? Szedjem szét és nézzem meg rendesen csatlakozik-e?

Nem igazán tudom mit kellene keresnem, pontosabban hogy hogy néz ki a wifi kártya.

2022. jún. 3. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Sokféle lehet...

Lehet ilyen mini csatlakozós is külön nyákon beforrasztott is, meg egy sima integrált chip is lehet.

Neked nema kártyával van problémád, csak annak az antennájával, vagy a tápellátással, de a tápellátását is ki tudod szűrni még mielőtt szétszednéd.

Ha a gép mindíg látja akkor a tápellátás rendben van, ha néha eltűnik az eszközkezelőből mintha nem is lenne benne a wifi kártya akkor a tápellátással van baj (meg ettől még lehet az antennával is ugyanúgy).

2022. jún. 3. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A csatlakozókat persze nézd meg, lehet csak kicsit jobban rá kell nyomni...
2022. jún. 4. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!