Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most mitől lehet?(Monitor)

Ez most mitől lehet?(Monitor)

Figyelt kérdés
Minecraft közben van egy homályos csík a képernyő közepén. Eddig teljes képernyőnyél tapasztaltam és 60FPS-es, alatta. Eizo EV2316W monitorról van szó és egy GTX1050 Ti videokártya.

2022. jún. 2. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg, le tudnád fényképezni, és linkben, elküldeni ide? Másrészt, ez csak Minecraft közben fordul elő, teljes képernyőnél?
2022. jún. 2. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Más játékban eddig nem tapasztaltam.

https://www.youtube.com/watch?v=Ybkqodcs-lE

2022. jún. 2. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem, jó és rossz hírem van, nézd meg telefonon vagy más eszközről a videódat, ez azt bizonyítja, hogy monitor probléma, mert a videón nem látszik, hogy homályos csík lenne.
2022. jún. 2. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Telefon kameráján keresztül sem látszik. Monitor cseré lenne szükség?
2022. jún. 2. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Az, nem olyan biztos, bár nem értem a monitorokhoz, én nekem mikor félig volt csak bedugva a monitor, vagyis a csatlakozó kevésbé érintkezett esetedben, akár megtört kábel is okozhatja ezt. Elsősorban, kipróbálnám, másik kábellel a helyedben, másodszor, ha még így is látszik akkor az belső monitor probléma lesz, akár csere a megoldás végső soron, vagy akár az, hogy valaki aki megtudja szerelni, megszereli.
2022. jún. 2. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
értek* Elírtam.
2022. jún. 2. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:
kábel csere nem segített
2022. jún. 2. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem, hát sajnálom, hogy ez a helyzet, viszont, mivel a monitor belső problémáját nemtudom, hogy mi okozza ezt, döntsd el, hogy mi legyen, szervíz, vagy másik monitor, vagy valaki, aki segít megjavítani, és ért is hozzá. Az is lehet, hogy szimplán, egy kis kijelző probléma, ami egy kondenzátor cserével megoldható, sokkal olcsóbb, mint egy másik monitor, vagy szervíz. Amikor rossz egy kondenzátor, általában, púposabb, mint a többi, a teteje, ha szétszeditek, arról is észrevehető.
2022. jún. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!