Miért nem lehet ma már olcsón kicsi laptopot kapni?
Könyvíráshoz kellene, mászkálnék vele össze-vissza parkból kávézóba, ilyenek.
Ahogy nézem a neten milyen laptopokat lehet kapni amik látványosan kicsik, tehát könnyűek, nem foglalnak semmi helyet, olyan termékeket találok amiket ma már nem árulnak valamiért. Tehát kimentek a piacról. Pedig jó árban is voltak, kicsik is voltak, nem tudom mi történhetett.
Viszont amik ezt a kategóriát kielégítik azok a laptopok jelenleg 300-400 ezer forintba kerülnek..
Én pedig nem fizetnék ki akkora összeget egy pici, kb telefon szintű, semmit nem tudó laptopért, amennyiért már egy teljes gamer laptopot is kapnék...
Tudnátok nekem ebben segíteni? Lehet még kapni valahol ilyesmit normális áron, vagy az apple már nagyon uralja ezt a területet? Esetleg más neve van, nem laptop vagy notebook? Én felejtettem ki valamit?
Régen ezek a netbooknak nevezet jószágok pont annyit értek, hogy semmilyen komolyabb feladatra nem voltak jók. Én nagyon örülök, hogy eltűntek a piacról, mert tényleg haszontalan eszközök voltak.
De egyébként, ha az olcsóság a cél és az, hogy kicsi legyen akkor vegyél egy használt 4 generáció körüli üzleti szériás gépet és jónapotkívánok!
Ilyen például: Dell Latitude 7240 Szerintem már ilyen 70-80 ezer körül kapható, SSD-vel simán fut rajta a Win10. Akkumulátor, ha jó állapotú akkor sokat bír.
Az hogy ezek amiket te keresel, már nincsenek a piacon annak több oka is van:
-alkalmatlan már az internetezésre is az a fejte konfiguráció így drágább az előállítása.
-brutális mértékű valuta romlás
-mindenféle alapanyag hiány..
Nézd meg például, hogy otthoni használatra szkennert és ilyen komolyabb fényképezőt ami azért nem profi gép nem is lehet semmilyen szinten kapni! Tudom nem ez volt a kérdés, de ezeket is kinyírta a jelenlegi piaci helyzet. (Bár a netbookokat szimplán csak a technikai fejlődés ölte meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!