Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van ilyen kevés ROG kártya?

Miért van ilyen kevés ROG kártya?

Figyelt kérdés

Miért kapható a használt piacon ilyen kis mennyiségben Asus ROG kiadású videókártya RXT 2xxx és 3xxx szériából?

A 1xxx széria kártyáiból rengeteg ROG kiadás van, miért van ilyen kevés az újakból? Sima Asus azokból is egész sok van csak nem a ROG-ból

2022. máj. 23. 13:44
 1/6 Shaddark ***** válasza:
100%

Szerintem bőven elég a választék ebbe a kis országba.

A magyar piacot jó eséllyel lefedi ez a 18 féle kártya.

[link]

2022. máj. 23. 13:52
 2/6 Shaddark ***** válasza:
100%

A 20xx szériából valóban nem nagyon van, de ez egy kifutott termék család már. A 30xx van helyette és nem gyártanak többet belőle.

A 10xx szériából még gyártanak, pl. most jön be a GTX1630 ami egy "olcsó" termék lesz.

[link]

2022. máj. 23. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem lehetne azt mondani hogy valamiben rossz, vagy irreálisan drágább lenne a többi kivitelhez képest

Szimplán csak sok típus van aztán miből mennyi fogyott?

2022. máj. 23. 13:59
 4/6 Shaddark ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is így van.

Ha nagy a választék akkor elosztódik az eladási ráta.

És a ROG azért elég drága típus, ilyen pénzeknél 5-10% is elég sokat nyomhat a latban egyeseknél.

És a többi márka is elég jó már, én Asus fan vagyok, de most a régi alaplapomat Gigabyte-ra cseréltem le nem Asusra, mert ár/teljesítmény viszonyban sokkal jobb vételnek tartottam.

Videokártyából pedig TUF-ot vettem mert nekem az volt szimpatikusabb.

2022. máj. 23. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bányászatra kelt el rengeteg kártya és arra nem kell ekkora tuningpotenciál, mert ott a VRAM-ot dolgoztatják.
2022. máj. 23. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy simán nem adnak el még annyi kártyát ezek közül a ahsználtpaicon overall.
2022. máj. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!