Milyen fájlrendszert kell hdd-n használnom, hogy az okostv-m beolvassa rajta a fájlokat?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2 terrás Toshiba hdd-t, amire az iMac-emről másoltam rá a dokumentumaimat. exFat fájlrendszerrel történt mindez, viszont a TV nem látja a fájlokat. Melyik az a fájlrendszer, ami mindkettővel kompatibilis? Az NTFS-t pl. csak a windows-zal megy?2022. máj. 16. 21:38
1/13 anonim válasza:
Exfat-ot meg kellett volna ismernie, inkabb az lehet a baj hogy a tv USB portja nem tudja rendesen meghajtani a HDD-t, keves az aram. Y-kabel kellene hozza, ami 2 USB portot hasznal el, de tobb aramot is visz at.
3/13 anonim válasza:
#2 fat32-vel hogyan formazol meg 2TB-ot?
5/13 CspCsj válasza:
6/13 CspCsj válasza:
Kavítás:
Éreztem, hogy a hozzászólásmotor elrontja a webarchive-os linket, - beletett középtájon egy szóközt a http elé.
8/13 Shaddark válasza:
Ha leírnád a televízió pontos típusát akkor barkóbánál többet is tudnának itt javasolni.
9/13 A kérdező kommentje:
LG tv-m van, webOS-sel.
az Y kábelt megpróbálom esetleg, vagy leformázom Fat32vel a HDD-t, hátha az megoldás... csak hova mentem le róla azt a sok cuccot, az még jó kérdés...
2022. máj. 17. 21:42
10/13 A kérdező kommentje:
bár felmerül a kérdés, hogy 2TB-t lehet-e Fat32-vel formázni?
2022. máj. 17. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!