Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel az egeret?

Miért nem ismeri fel az egeret?

Figyelt kérdés
Üdv!Az lenne a problémám, hogy egy gép nem ismeri fel az egeret.Egyik usb porton se, és az egér porton se, viszont áramot kap és a billentyűzet is működik.Mi lehet a probléma?A válaszokat előre is köszönöm.
2010. szept. 17. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Dugd másik usb portba
2010. szept. 17. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress az eszközkezelőben felkiáltójeles eszközt vagy ha nincs keress egérre utaló eszközt pl.: USB HID, de vigyázz nehogy a billenytűzetet találd meg. Távolísd el ha találtál, majd húzd le, és csatlakoztasd újra az eszközt. Ha nem megy próbáld ki másik egérrel is.
2010. szept. 17. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és ha ezek nem jönnek be, akkor lehet, hogy a BIOS-ban tiltva van az USB-s egér.
2010. szept. 17. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Használj PS2 egeret.
2010. szept. 17. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, ha fáj a fejed, vágjuk le? Ez nem megoldás, 20:54-es.
2010. szept. 17. 20:56
 6/6 anonim válasza:
Arra senki se gondol, hogy esetleg szennyezett az egér usb csatlakozója? Az enyémnek ez volt a baja..megpucoltam a két kis fehér részt ami a gépbe megy és azóta tökéletes pedig előtte végigpróbáltam én is az összes usb portot.
2012. szept. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!