Jelenleg melyik a legjobb ár/érték arányú videokártya 90 és 150 ezer között?
Alsó árhatárt nyilván azért szabtam, mert ez alatt már tényleg szinte semmi nincs viszont ahogy nézegettem az "olcsóbb" kártyák is érezhetően erősebbek a mostani iGPU-mnál (Vega11) amit használok.
150 ezer fölött pedig már nem adnék ki egy videokártyára, akkor inkább veszek egy konzolt.
Olvasgattam olyan kommenteket, miszerint most lejjebb mehetnek a gpu árak. Mennyire igaz ez? És ebben az ársávban leginkább melyiket lenne érdemes megvenni, ami ár/teljesítmény arányban a legjobb? Nyilván a márka is legyen minőségi (ASUS/EVGA) mert nem akarom már az elején garanciáztatni csak azért, mert egy 10-essel olcsóbb volt.
Köszi a válaszokat.
itt van egy bontott, ha gyors vagy még elcsíped
Az AMD be is jelentette a 2022-es Raise the Game promóciót, amelyben részt vesz az összes Radeon RX 6000-es VGA a Radeon RX 6400-tól kezdve a Radeon 6950 XT-ig bezárólag. Szokás szerint egy kuponon keresztül adja a kódot a cég főbb kereskedőpartnere, amit az AMD Rewards oldalon lehet beváltani. A promóció augusztus 13-i, vagy a készlet erejéig tart, míg a kapott kódok 2022. szeptember 13-ig érvényesek.
#4-es
Ez a promóció tök jól jönne nekem is, csak ha jól látom magyarországra nem vonatkozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!