Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Telekomtól még 2016-ban...

A Telekomtól még 2016-ban kaptam az iptv-hez Cisco márkájú beltérit, megéri új generációs beltérit igényelni a Telekomtól vagy használjam ezt ameddig még működik?

Figyelt kérdés
Egyébként teljesen jól müködik semmi baj nincs vele.

2022. máj. 13. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem, és nem éri meg androidos Telekom TV-re váltani az IPTV-ről. 1., mert nem mindegyik csatornánál van felvétel. 2., Ha van is felvétel, abba sem lehet bele tekerni. A reklámokat egyáltalán nem lehet át tekerni. 3., És nincsen egyéni saját csatorna sorrend be állítás. 4., A különböző Telekomos fórumokon sok a panasz az androidos Telekom TV-re. Így ameddig a Telekom rá nem kényszerit addig semmi kép se válts. Jobban jársz az IPTV-vel.
2022. máj. 13. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Feltételezem, hogy a "Telekom TV" nevű szolgáltatást kérdezed, amihez androidos beltérit adnak. Ahogy az előző is írta, a felvételek rögzítése és a vissza- vagy előretekerés több csatornán is korlátozva van, egyéni csatorna-sorrend nem állítható be, illetve gyakoriak a csatlakozási hibák, ami újraindítással vagy megoldódik vagy nem. Egyetlen előnye, hogy a felvételeket más okoseszközről is vissza lehet nézni, mivel azok a felhőben tárolódnak. De összességében nem ajánlom, az IPTV szerintem is jobb.
2022. máj. 14. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Semmiképp

Szüleimnél a régi iptv van még

Nálam már csak az android alapút lehetett de sokkal jobb a régi

2022. máj. 14. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Akik már az új Androidosat használjátok, azóta javult a helyzet, jobb lett vagy rosszabb, esetleg semmi sem változott? Csinál fura dolgokat az új eszköz?
2023. jan. 12. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Cisco, aztán 3 éve behúzták az optikai kábelt, akkor lett egy Sagecom router és maradt a modem. Ha tökéletesen működik, akkor a legjobb ha hagyod, nem kell cserélni.
2023. jan. 12. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"Akik már az új Androidosat használjátok, azóta javult a helyzet, jobb lett vagy rosszabb, esetleg semmi sem változott? Csinál fura dolgokat az új eszköz?"

Jött egy-két frissítés, azóta már lehet egyéni csatornasorrendet beállítani, de érdemben mást nem tapasztalok.

2023. jan. 13. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező / 4-es kérdező! Én még mindig a régi fajta IPTV előfizető vagyok a Telekomnál. Ráadásul felvevős Set-top-box-om van. Ami azt jelenti nem a "felhőben" hanem a Set-top-box belső merev lemezére vesz fel. Nekem leg utoljára 2020 májusában cserélték az IPTV set-top-box-ot. Akkor vagyis 2020 májusában még csak IPTV volt. A Telekom TV néven el híresült androidos set-top-boxokat 2021 márciusában vezette be a Telekom. Én a régi IPTV-el meg voltam elégedve. Egyszóval ameddig lehet, nem váltok. Bár nekem 2023 márciusában lejár az IPTV-re a hűségem. És valószínűleg le fogom mondani. Mivel az utóbbi negyedévben már alig nézek tévét, és így feleslegesnek tartok havi 9100 Ft-ot ki fizetni. Egyébként én voltam az egyes válsz író annó.
2023. jan. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!