Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy audio 3,5 jack...

Vettem egy audio 3,5 jack hosszabító kábelt a géphez mert rövid volt, de ha abba van bedugva, akkor úgy szól mintha lekevernétek róla az éneket kb karaoke mód. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ok, de mivel és hogy volt összekötve a gép? Mert lehet úgy néz ki, mint egy jack, de spéci és több ér is van benne.

[link]

A képen látod a fekete sávokat, ha a hosszabbítón nem annyi van, mint azon, a másikon, akkor az gond lehet.

2022. máj. 10. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Sima olcsó cucc a pcx-től. Azt hittem jó lesz, mert régen is vettem ilyen olcsókat csak azok megadták magukat időközben.

a fülhallgatómat akartam rádugni, mert annak rövid a kábele

[link]

2022. máj. 10. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"akkor úgy szól mintha lekevernétek róla az éneket kb karaoke mód"

Azért következik be, mert a csatornák kivonódnak egymásból.

Ez úgy történhet meg például, hogy a sztereó TRS jack dugó (itt egy kép a kiosztásról: [link] ) nincs teljesen bedugva a TRS jack aljzatba, így a dugón levő jobb csatorna érintkezője az aljzat földelésére kerül, a dugón levő bal csatorna érintkezője az aljzat jobb oldali érintkezőjére.

Próbáld meg esetleg egy kicsit jobban belenyomni az aljzatba a dugót vagy megmozgatni.

Egy másik lehetőség - amire a #1-es hozzászóló is utal - hogy a gépen 4 érintkezős, mikrofonbemenettel kombinált TRRS jack aljzat van, a hosszabbítód meg 3 érintkezős TRS jack (vagy vice versa: a gépen 3 érintkezős TRS jack, a hosszabbító meg 4 érintkezős, kombinált TRRS jackes - kiosztás: [link] )

2022. máj. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!