Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alap Gamer pc-t venni vagy...

Alap Gamer pc-t venni vagy építeni érí meg jobban?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy alap gamer gépet, esetleg tudtok neten, vagy jobban járok ha én rakom össze? Kb 200eft a keret rá!

2022. máj. 3. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből vga-t is alig kapsz, nemhogy komplett gépet.
2022. máj. 3. 19:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi kellene egy alap gamer géphez?
2022. máj. 3. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk 2x ennyi, kompromisszumokkal.
2022. máj. 3. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ azért mik az igények. Elég sok játékhoz nem szükséges RTX3080Ti, kényelmesen lehet multizni GTX1060-nal vagy GTX970-nel is.. egyik ismerősöm pl Ryzen 5 5600G-vel IGP-vel nyomja online a fortniteot :D

200-ból is lehet építeni játékra alkalmas gépet, csak nem ugyanazt fogja nyújtani, mint egy 800 000-res.

2022. máj. 3. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha ezt meg kell kérdezned akkor sokkal jobban megéri, ha készt veszel és nem építész.
2022. máj. 3. 23:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem hétvégi játszásra kell csak, nem folyamatoss használatra, csak pl apex, lol, the witcher 3 elmenjen rajta.

Most én csak megkérdeztem, jobban benne vagyok, de összetudom rakni, csak nagyon változnak az árak, nem lenézni kell a másikat ez nem az a hely!!!

2022. máj. 4. 07:14
 7/9 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ennyiért egyébként Hardveraprón nézegess. Bőven elég ezeknek a játékoknak a FullHD Wide futtatására is egy GTX980Ti.
2022. máj. 4. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lenéztelek, de a kérdés alapján nem úgy tűnt, mintha nagyon értenél hozzá.

A régi gépem pont elvisz mindent jól.

Asrock Z170, 6700K, 980TI, 16 GB DDR4. Mindhárom említett játékkal játszottam, 2K-s monitoron. És még rengeteget GTAVO-tam is.

Ez már jó kiinduló lehet, hogy összerakj valamit.

A passmark.com-on meg tudod nézni, hogy melyik alkatrész mennyi pontot kapott és az alapján be tudod lőni, hogy újabb alkatrészekből mi az, ami elég. Azt azért tudni kell, hogy a régebbi értékek eltérhetnek az újaktól, mert a tesztelő program fejlesztésével változik a tesztelés módja. A részletekkel nem foglalkoztam. Ettől függetlenül támpont lehet.

Megpróbálhatod használtból is összerakni. Én is felajánlanám, de külföldön vagyok, ahogy az alkatrészek is.

2022. máj. 4. 13:11
 9/9 Kérdező95 ***** válasza:
Ha értesz hozzá hogy milyen összeállítást kell ebből a keretből készítened akkor építeni, ha nem akkor venni egy olyantól aki tudja a leírtakat. Én egy 1060 6GB kártyás gépet, legalább i5 6.gen 16GB + SSD-vel rendelkező gépet néznék és akkor a keretben is tudsz maradni
2022. máj. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!