Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire leszek elégedett...

Mennyire leszek elégedett evvel a Ryzen procival?

Figyelt kérdés

A játék kevésbé érdekel azért veszek G-s procit, videokártyát nem is teszek bele. A jövő hét elején fog megérkezni az alaplappal.

Még eddig nem volt Ryzen processzorom. Intel i9-11900-as procit már használtam.

AMD Ryzen 7 5700G

[link]

Asus ROG Strix B550-F Gaming (WiFi)

[link]

2022. máj. 1. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ mire akarod használni. Azért az 5700G az némilegy gyengébb, mint a 11900 szóval lehet nem pozitív lesz a meglepetés.

Amúgy tök korrekt cucc.

2022. máj. 1. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Mi honnan tudjuk te mennyire leszel elégedett? Nem írtad le mire használnád, csak azt, hogy mire nem... Így nehéz.
2022. máj. 2. 03:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Aki használta mind a 2 CPU-t gondolom, hogy tud rá válaszolni.

Úgy látom nem fog érni nagy csalódás, néztem egy összehasonlítást.

[link]

2022. máj. 2. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
1, Egyáltalán nem gyengébb a Ryzen, single thread-ban erősebb egy kicsivel az intel minden másban meg a Ryzen ugyanolyan erős vagy erősebb.
2022. máj. 2. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem gyengébb, szerintük is:

[link]

Meg szerintük is:

[link]

Ne feledd: ez nem 5700X vagy 5800X. Ez 5700G, APU, alacsonyabb órajelekkel és kevesebb L3 cachesel. Ha nem is jelentős az eltérés, de azért van. Nyilván normál használatnál, lájtos munkánál határmindegy mert ott ekkora eltérés nem észrevehető.

2022. máj. 2. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
5, Ja mennyivel gyengébb? Egy átlag user meg sem érzi a különbséget. De persze lehet itt néhány benchmark ponton vitatkozni.
2022. máj. 2. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
5, Igen én is ugyanezt mondom
2022. máj. 2. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!