Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég a Windows Defender...

Elég a Windows Defender vírusírtó?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 23:57
1 2 3
 11/22 Shaddark ***** válasza:

Te vagy a hackerek álma.

Csak gratulálni tudok, veszélyesen élni izgalmas és tele van váratlan meglepetésekkel.

Nem véletlen, hogy csak 2020ban (21-ről nem találtam adatot) 6500000000000 USD hasznuk volt csak a zsaroló vírusokból. A többi módzser minimum még ennyit hozott nekik a konyhára.

Ez a mentalitás képzi a zombi parkuk alapját. Szerintem vedd fel velük a kapcsolatot és kérj valami jutalékot...

2022. ápr. 29. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 Ismétlem: évek óta semmi gondom nem volt.
2022. ápr. 29. 14:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Különbség van aközött, hogy nem volt, meg hogy nem tudsz róla. Lehet már rég máshol járnak az adataid, vagy a gépedről mennek DoS támadások. Ezeket nem fogod látni.
2022. ápr. 29. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Alap, hogy pl. bankkártyaadatokat nem tárolunk számítógépen. A többit a Facebook és a Micro$oft úgyis ellopja. Egy rendes vírusirtóval bármit csinálsz, nagyobb biztonságban vagy, mint a Defenderrel a legnagyobb elővigyázatosság mellett.
2022. ápr. 29. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég az semmire se...

Nem épp a legélesebb kés a fiókban az Avast, de nekem bőven elég, és már azt is érzékeli, hogyha maga a weboldal tartalmaz vírust és egyből le is tiltja annak a betöltését.

Vagy ha mondjuk egy játékhoz szedek le magyarosítást simán letölt, .rar fájlként aztán mikor ki akarom csomagolni már szól az Avast, hogy "te ezt nem akarod kicsomagolni mert akkor a gépedet fogod szétszedni idegedben".

Az alap Defender egyszer sem csinált semmit se amikor próbáltam külön vírusírtó nélkül használni a gépet, hiába mondják, hogy így meg úgy jó, jó az a nagy semmire...

2022. ápr. 29. 15:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Az avast már évek óta egy PUP, fel nem tenném semmilyen gépre. Tesztekben úgy szerepelt kb. mint a windows defender, cserébe spammel téged egész nap és az adataidat is eladja.

Az meg örök igazság, hogy hülye felhasználóval még a legjobb vírusírtó sem ér semmit.

2022. ápr. 30. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16, tisztában vagyok vele, hogy tesztekben is úgy szerepel mint a defender, de amire nekem kell arra elég.

Túl sok adatomat nem hiszem hogy el tudja adni akárhova is, de olyan dolgokra úgy sincs rálátása lévén, hogy máshol táromlom a kényes adataimat.

A spamelés az megy, mikor tolja, hogy az alapvetően nyilvános IP címemet kidobja egy ablakban hogy "mások láthatják és próbálják önt támadni, vegye me a pro plusz akármit" hogy védve legyek...

Első dolgom volt az is, hogy kitörlöm az összes böngésző kiegészítőt, hogy ne baromkodjon nekem.

Sokmindent úgy se tudok beszedni, mert igyekszek legális dolgokhoz hozzájutni inkább mint hogy megint bekapjak egy kínai pup-up vírust csak azért mert le akartam tölteni egy star wars játékot "nem 100%-ig legális" módon.

"Az meg örök igazság, hogy hülye felhasználóval még a legjobb vírusírtó sem ér semmit." - Ez tetszik, és mondhatni nem csak erre igaz.

2022. ápr. 30. 22:04
 18/22 simad ***** válasza:
Ha nem töltesz le semmi olyant akkor vírusírtó sem kell.
2022. máj. 4. 17:28
 19/22 simad ***** válasza:
0%
Volt osztálytársam is jajj kell vírusírtó el lopják az adataimat xddd kérdem tőle milyen adataidat bankkártyád sincs.... Erre meg nem tudott választ adni, javaslom hogy ne használj vírusírtot,
2022. máj. 4. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Na, az egy jó nagy baromság, hogy nem kell vírusirtó. Ha csak felcsatlakozol a netre, már veszélyben vagy. A vindóz tele van biztonsági résekkel, amiket a bűnözők igyekeznek kihasználni.
2022. máj. 4. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!