Mi a gyűjtőneve az alábbiaknak? Steam deck, Nintendo Switch, Ayn Odin, Ayaneo Next Advance, GPD Win 3, OneXPlayer, PlayStation Vita!
Figyelt kérdés
Kerestem egy csomó logikusnak tűnő név alatt de nem találtam!2022. ápr. 28. 06:36
3/5 A kérdező kommentje:
Az amitírtál az-az egyetlen ami nem. A kézi konzol vagy handheld game console-ra nem kategóriát ad ki hanem antik hulladékokat a múlt évezredből! Logikusnak tűnik a név, de nem az, mert ezek a szavak alatt nem találom a listám elemeit. Amiket írtam komolyabb hardverrel rendelkező, mai viszonylatban kiemelkedő processzor nagy ram-rom, fejlett szoftver! Nekem a "handheld game console" vagy "kézikonzolra" 4 bit 8 bit alapú rendszerrel ad ki tetris-eket, monochrome kijelzővel, amiket felsoroltam a kérdésben hdmi-n 4k felbontást tud mind, kapacitív nagyfelbontású érintőképernyővel, wifi-vel support szoftverrel!
Ha már így bele szóltál kérlek segíts megkeresni hogy hívjuk a mobil számítógépek legfejlettebb hardvereit!
2022. ápr. 29. 13:46
4/5 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem a keresésből a "-retro" szót akkor találok párat ami már megfelelőbb! De jó lenne egy gyűjtőszó a kategóriának!
2022. ápr. 29. 14:00
5/5 anonim válasza:
hátha a wikipédiának hiszel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!