Van egy logitech z906-om. Ha közel maxra tekerem a hangerőt recsegnek a kis hangszórók. Ezen képes lenne javítani egy belső hangkártya?
Ezen nem. A közhidelemmel ellentétben a Logitech hang cuccaik valojaban nem túl minőségiek. Kívülről nem néznek ki rosszul de aki ért hozzá az látja hogy belül borzasztó igénytelenek. Nagyon jó egereket, billentyűzeteket headseteket csinálnak de hangfalban én kerülöm őket. Haveromnak Z625 je van de szerintem roppant gyengén szól az én Edifier s351 emhez képest. És nem a hangerőre gondolok. Az a baj sok embernek elég az hogy "jó a basszus" meg van hangerő. Az már más kérdés hogy a jó basszus is nekik annyiból áll hogy elég nagy a mennyisége tuc tuc zenékhez.
Szerintem gyűjts ezt meg add el és vegyél valami igazán jót ha teheted.
hát közel 100-at tényleg nem ér meg, én anno 65-ért vettem alzán, az viszont jó ár volt érte, igazából nagy gondom nincs vele, inkább az, hogy az 5.1 elég furán vagy nem is működik rajta rendesen, 4.1-be jobban szól, hangminőségre különösebb panaszom nincs, én ezt recsegést nem tapasztalom
mikor optikai kábellel volt összekötve a tv-vel, akkor annyit tapasztaltam, hogy a basszus hamarabb elfogyott a hangerőt növelve, valahogy gyengébb hangzása volt mint pc-vel, de ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!