Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van ebben az árkategóriában...

Van ebben az árkategóriában jobb színes nyomtató ennél?

Figyelt kérdés

20 ezer forintot szánok rá többet nem akarok tehát nagy igényeim nincsenek

[link]

2022. ápr. 21. 10:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
NE vegyél tintás nyomtatót! Csak a baj van vele!
2022. ápr. 21. 11:27
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz. Ha 10-15 napig nem nyomtatsz vele beleszárad a tinta. A gyári patronokra rámegy inged-gatyád, az utángyártottal meg nem nyomtat.
2022. ápr. 21. 11:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hova veszed (otthonra, irodába, üzletbe stb)? Mennyit fogsz nyomtatni naponta? Feltétlenül létszükséglet a színes nyomtatás, nem elég a fekete-fehér?

Én jó szándékból mondom, ha nem nyomtatsz napi 50-100 oldalt, azt is részben vagy egészben színesben, teljesen felesleges és értelmetlen tintasugaras nyomtatót venned, csak azért, mert olcsó a nyomtató. Egy színes patron ára 10-15 ezer és 3-at kell venned, ez alaphangon 30-45e / patroncsere (ha a fekete behal az megint egy újabb +10e, szóval akkor már 50e felé kalandozol el kiadásban) és ha nem használod, garantáltan beleszárad 2-3 hónap alatt, szóval hiába van tele a patron festékkel, ha beszárad a fej, kuka.

Ha nagy mennyiségben akarsz nyomtatni (színeset is), akkor az meg nem a 20e-s kategória, ebben az esetben külső tartályos nyomtatóval jobban jársz.

Anyámnál tintasugaras HP Officejet van, mert neki "létszükséglet", hogy színes legyen. Tudod mennyit nyomtat színesben? Évi 3 lapot, az is google térkép, ami fekete-fehérben pont ugyan olyan jó lett volna. Cserébe folyton panaszkodik, hogy beszárad, nem nyomtat rendesen stb. Amikor meg közlöd vele, neki kellett minden áron színes nyomtató, amiből csak tintás volt abban az árkategóriában, még ő van megsértődve hogy nem a 150 ezres színes lézernyomtatót vettél neki aminek nincsenek ilyen gondjai.

Ha nincsenek nagy igényeid, felejtsd el a színes nyomtatást, messze olcsóbban megúszod ha elmész egy informatikai vagy papírboltba és ott 20-25 forint/lap áron kinyomtatod azt a 3-4 oldalt ami neked kell.

Nyomtatónál maradj lézeresnél. Értem én, hogy drágább az elején (multifunkciósok 60e körül indulnak), de mikor nyomtatnál és már megint nem megy a szerencsétlen, mert sír a patron miatt, ÚJRA el kell menni megvenni a boltból (vagy neten rendelve) a méregdrága tintát, akkor fogod szívni a fogad mennyivel jobban jártál volna egy lézeressel, ami drágább mikor megveszed, de nincsenek ilyen gondjai plusz kb 1 év alatt többet fogsz költeni az olcsó kis tintás nyomtatóra, mintha az elején vettél volna egy tisztességes lézerest.

Ha úgy érzed hogy neked mindenképp létszükséglet és csak ennyit szánsz rá, akkor vedd ezt, ebben az árban kb mind ugyan azt tudja. Kis adalék, bizonyos HP nyomtatóknál QR kód van a toneren, szóval utángyártott tintapatron ki van lőve, veheted a drága HP-t, ami cserébe "eredeti" és a gép is elégedett a QR kóddal.

2022. ápr. 21. 11:50
 4/19 A kérdező kommentje:

#3 Lézeres nyomtatónk már van , ez azért lenne megvásárolva mert tud szkennelni meg fénymásolni.

Amúgy lenne használva tehát nem száradna bele a festék.

2022. ápr. 21. 12:06
 5/19 anonim ***** válasza:
28%

A HP szeret sz.rakodni az utángyártott patronokkal, inkább Canont vagy Brothert nézz.

#2 Baromság. Canon pixma nyomtatóval most nyomtattam kèt hónap után, pöccre megy miután megtisztította magát. Utángyártott patronnal gondja sose volt.

2022. ápr. 21. 12:25
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 Maradnék a hp márkánál amúgy ez is hp ami most van és nincs baja utángyártottal patronnal.
2022. ápr. 21. 12:28
 7/19 anonim ***** válasza:
#3 nagyon szépen leírta. Annyit tennék hozzá, hogy a multifunkciós tintások hajlamosak rá, hogy ha kifogyott a tinta, akkor a scannelés sem megy. Lézernél ilyennel még nem találkoztam.
2022. ápr. 21. 12:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Lézeres nyomtatónk már van , ez azért lenne megvásárolva mert tud szkennelni meg fénymásolni."

Akkor inkább a lézert cseréld le másik, multifunkciós lézerre!

2022. ápr. 21. 12:31
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem amire neked kell, elég volna egy akár beszáradt partonos használt multifunkciós nyomtató, amivel lehet azért normálisan scanelni.

Néhány ezresért már kaphatsz ilyet.

2022. ápr. 21. 14:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Nekem olyan kell ami működik. :D

2022. ápr. 21. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!