Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb vékony gaming laptop utazáshoz? Ami bírja a strapát?

Figyelt kérdés

Jelenleg inkább Call of Dutyval, Battlefieldel, Rainbowal játszok.

A gamer PC-met adom el és helyette gamer laptopot vennék mivel a munkám miatt többet kell utaznom.

Razer Blade Stealth 13-ra gondoltam először de nagyon nagyon drága 700e Ft-ért.

MacBook Air-re is gondoltam de sajos azon nem lehet játszani cserébe könnyen szállítható.

Jelenleg erre a modellre gondoltam:

[link]

Vékonynak tűnik és egész jó hardver van benne.

Viszont a dizjánja nem túl jó és az anyaghasználata.

Az MSI Stealth sorozat ismét egy nagyobb árkategória szóval off :/.

Az lenne a kérdésem mit javasoltok olyan max 400 nagyon max 450e forint környékén gamer laoptopot ami dizájnos és legalább egy belépő gtx vagy rtx kártyával rendelkezik.

Mellette még programozásra is használnám (vonat repülőn akár)

Köszi a segítséget

2022. ápr. 20. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy vele ugye, hogy a MAX-Q videokártyák gyengébbek mint a sima (mobile) laptop videokártyák ugye? (Ez a vékonyságnak az ára)

Ha mindenképpen ilyen vékonyat akarsz akkor [link] esetleg ezt javasolom ez 3050 ti max q

rendes gpuval meg: [link]

2022. ápr. 20. 14:47
 2/3 anonim válasza:
Steam deck
2022. máj. 18. 19:04
 3/3 anonim válasza:
Asus vivobook pro 14 vagy 14x teli találat
2022. máj. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!