Rx6500 - fog-e lejjebb menni az ára és jó e a Mortar b450m alaplapomba?
Figyelt kérdés
Ezt fogom megvenni boltból, mert 1650-nél jobb, 1070-nél rosszabb de ez úgysincs garanciásba már és valami garanciásat szeretnék.
Meddig lehet elég ez a 4gb, low beállításokon el lehet vele játszani vélhetően a következő 5 év játékait?
Köszi előre is!
#GPU #rx 6500
2022. ápr. 19. 12:39
1/5 anonim válasza:
Senki nem tudja, de szerintem nem fog. Folyamatosan ezt szajkózzák nem tudom mióta, de nem látok semmi érdemleges árcsökkenést a kártyáknál...
2/5 anonim válasza:
Nem szerencsés B450-es lapba az RX6500XT, ott még csak PCI Express 3.0 van ami lassítja ezt a kártyát.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi pedig azt hittem elég modern az alaplapom. Mennyire lehet lassabb így? 10%? Vagy 50%? Lehet hogy az 1650 így jobb lenne?
Köszi!!!
2022. ápr. 19. 16:04
4/5 anonim válasza:
#1 Magyarországon nem annyira, külföldön nagyon is. Majd ide is el fog érni. de én azért mar itt is látok 10-20k javulást. Laptopk ára is nagyot zuhant. 4 hónappal ezelőtt rtx 3060 laptopot 500k alatt nem vettél. Most meg van 420k ért is.
5/5 anonim válasza:
Február után esett egy nagyot de március vége óta szinte ugyan ott áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!