Asus Aura Sync CPU hűtő?
Tudtok nekem ajánlani jól kinéző Asus Aura Sybc kompatibilis processzor hűtőket?
Főleg lég de akár vizeset is.
Milyen foglalatra? Melyik processzorra?
Csak akkor ajánlott a vízhűtés, ha tényleg igény mutatkozik rá (nagy teljesítményű processzor).
Az i7-7700K-nak 91 W a TDP-je. Ez talán pont a határeset a vízhűtés és a léghűtés között, bár én szinte minden esetben léghűtés kedvelő vagyok. Egyszerűbb, tartósabb rendszer kevesebb meghibásodással.
Kedvedért szétterheltem a 12400F-em illetve a GTX1650-es videókártyám, hogy megnézzem mennyire fűt be. Ez a processzor 65W-os a te i7-esed 91W-ja helyett, ezt aláírom. 10 perc után sem lett hangos a gép és a processzor is megmaradt 58°C körül. Mindezt egy kicsi olcsó kínai hűtővel: [link]
Ezt ne vedd, ha ennek a színét is szabályozni szeretnéd, mert csak a dobozán tudja az Aura Sync-et, valóságban nincs neki RGB csatlakozója. Szivárvány megy rajta végig futófényként óramutatóval megegyező irányban. Viszont nekem tetszik egy olyan házban ahol RGB ramok, házhűtők és custom 5050-es led szalag van az alján.
#6 hát látod, kínaiak bármit rányomtatnak.
Ha találsz valamit linkeld be ide, eldöntjük, hogy olyan-e mint amilyet te szeretnél.
Első link tudja, ráadásul címezhető avagy ARGB. Látod is, hogy nem egy színűen világít az egész.
Második is tudja az alaplap által vezérlést, ráadásul az is címezhető, 28 szegmenses.
Utolsót (nyilván mindent tud, hisz Asus termék) és értem miért linkelted be, de szerintem ennyit felesleges kiadni egy egyszerű processzor hűtőért... Van annyi komponense a számítógépnek, lehet mire költeni. :D
Ezek alapján kikoptak a piacról a kamu vezérelhető ventik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!