Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Aura Sync CPU hűtő?

Asus Aura Sync CPU hűtő?

Figyelt kérdés

Tudtok nekem ajánlani jól kinéző Asus Aura Sybc kompatibilis processzor hűtőket?

Főleg lég de akár vizeset is.

2022. ápr. 19. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Milyen foglalatra? Melyik processzorra?

Csak akkor ajánlott a vízhűtés, ha tényleg igény mutatkozik rá (nagy teljesítményű processzor).

2022. ápr. 19. 10:13
 2/10 A kérdező kommentje:
1151 socket i7-7700k alap órajelen
2022. ápr. 19. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Az i7-7700K-nak 91 W a TDP-je. Ez talán pont a határeset a vízhűtés és a léghűtés között, bár én szinte minden esetben léghűtés kedvelő vagyok. Egyszerűbb, tartósabb rendszer kevesebb meghibásodással.

Kedvedért szétterheltem a 12400F-em illetve a GTX1650-es videókártyám, hogy megnézzem mennyire fűt be. Ez a processzor 65W-os a te i7-esed 91W-ja helyett, ezt aláírom. 10 perc után sem lett hangos a gép és a processzor is megmaradt 58°C körül. Mindezt egy kicsi olcsó kínai hűtővel: [link]

Ezt ne vedd, ha ennek a színét is szabályozni szeretnéd, mert csak a dobozán tudja az Aura Sync-et, valóságban nincs neki RGB csatlakozója. Szivárvány megy rajta végig futófényként óramutatóval megegyező irányban. Viszont nekem tetszik egy olyan házban ahol RGB ramok, házhűtők és custom 5050-es led szalag van az alján.

2022. ápr. 19. 12:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Én azt hittem kb bármi jó lesz hozzá ami kapható a piacon, tegyük hozzá nincs olyan sok ami kifejezetten Aura kompatibilitással hirdeti magát
2022. ápr. 19. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg, hogy a csatlakozói között legyen 4 pines (12V-os RGB) vagy 3 pines (5V-os ARGB) ami tudja a szegmensenként szabályozást. Tehát legalább két csatlakozó, a szokásos 4 PIN PWM Fan Header és valamiféle ledes csatlakozó. Csak így fog menni a teljes szabályozhatóság.
2022. ápr. 19. 12:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez olyan hogy bejelölöm árukeresőn hogy aura sync aztán dobja ami jó vele. Gondolom az Asus se szeretné hogy mindenfajta gyártó koppintsa az ő dolgaikat
2022. ápr. 19. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 hát látod, kínaiak bármit rányomtatnak.

Ha találsz valamit linkeld be ide, eldöntjük, hogy olyan-e mint amilyet te szeretnél.

2022. ápr. 19. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ez a kettő a két kiszemelt csakis a design miatt

Ha pedig minden kötél szakad akkor:

[link]

2022. ápr. 19. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Első link tudja, ráadásul címezhető avagy ARGB. Látod is, hogy nem egy színűen világít az egész.

Második is tudja az alaplap által vezérlést, ráadásul az is címezhető, 28 szegmenses.

Utolsót (nyilván mindent tud, hisz Asus termék) és értem miért linkelted be, de szerintem ennyit felesleges kiadni egy egyszerű processzor hűtőért... Van annyi komponense a számítógépnek, lehet mire költeni. :D

Ezek alapján kikoptak a piacról a kamu vezérelhető ventik.

2022. ápr. 19. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Főleg hogy az egész setup ROG, alaplap, videókártya, ház ventik, és maga a ház is aura synces, elég frankó lenne az egész közepét megfejelni ezzel a ROG vízhűtéssel, már ha fele ennyibe kerülne
2022. ápr. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!