Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 17,3 vagy 15,6 gamer laptop a...

17,3 vagy 15,6 gamer laptop a szimpatikusabb?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
17,3
2022. ápr. 12. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
15.6" mindenképp. Nekem efölött már elveszti létjogosultságát egy "laptop", ami továbbra is magában foglalja a hordozhatóság fogalmát. 15,6 colon is látsz mindent, ha pedig főként otthon monitorra kötve játszanál, akkor meg még inkább felesleges ennél nagyobb kijelző.
2022. ápr. 12. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Miért kell gamer notebook? Tényleg cipelni fogod magaddal? Mert ha igen, garantálom a 15,6-tal is le fog szakadni a vállad 3 napnyi órákon át tartó hurcolástól, a 17.3-nál meg kb megszűnik létezni.

Sokan feleslegesen vesznek gamer notebookot, mert leteszi az asztalra meg max beviszi magával az ágyba és ennyi, itt kis is fújt, ilyen kategóriánál meg amelyik képernyője neked jobban bejön. Plusz lehet külön monitort is venni, ha ennyire fontos a kijelző, rádugsz egy 24 colost és probléma megoldva.

2022. ápr. 12. 13:27
 4/5 Shaddark ***** válasza:

Jah, a laptop szerintem is főként a hordozhatóságról szóljon.

Az unokaöcsém azon játszik, ő rádugja egy tévére és kész a nagy monitor.

Ilyen nagy dögöt amit nem is kell hordozni én nem vennék, inkább egy asztali erősebbet az árából, ha az az asztalon áll úgyis csak.

2022. ápr. 12. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Gamert laptop semmilyen formaban nem szimpatikus, de ha hordozni kell akkor inkabb a kisebb, plusz otthon 24" monitor.
2022. ápr. 12. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!