Régebbi széria magasabb osztály, vagy újabb széria alacsonyabb osztály? (Videókártya)
Figyelt kérdés
Ha mondjuk teszem föl egy Ati Radeon 4670 és egy Geforce GT330 közül kéne választani (csak mondtam egy példát) melyiket válasszam? Egy Régebbi szériás, magasabb kategóriájú vagy egy újabb szériás, alacsonyabb ktegóriájú videókarit? (Ne foglalkozzatok azzal se hogy laptop, és ne írjatok ilyen válaszokat hogy " úgyse fogok rajta játszani ", higyjétek el, hogy fogok. )2010. szept. 15. 15:55
1/4 anonim válasza:
Én mindenképpen az újabbat javaslom! Jobb az ár/érték aránya! Plusz az újabb technológiákkal egyre jobb videókártyákat gyártanak le és egyre olcsóbban adják el!
2/4 anonim válasza:
A közepesnek sem mondható kategóriában a régebbi magasabb osztályút választanám. Hiába látványosabb az újabb a Dx miatt, úgysem tudod kihasználni és élvezni.
3/4 anonim válasza:
Tudtommal mind a kettő dx10es, amúgy szerintem teljesen mind1
4/4 anonim válasza:
Inkább a régebbit vedd. Egy HD4850 az most 25 rongy, az 5000-es sorozatból mit kapsz annyiért? Olyat, ami nagyságrendekkel lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!