Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dolgozat írásnál puskázáshoz...

Dolgozat írásnál puskázáshoz keresnék kamerát mikrofont és fülhallgató ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Én ezt találtam: SpyTech T186

(Olyan kellene ami összeköthető laptoppal (meg lehet oldani hogy valaki 50m közelségbe legyen))

2022. ápr. 8. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi erővel akár tanulhatnál is. Akkor is kidobott pénz lesz, mikor lebuksz és még ki is rúgnak.
2022. ápr. 8. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

1 óra alatt meg lehet tanulni.

Én pl mindig figyeltem az órán, aztán óra kezdés előtti szünetben tanultam fuzetbol.

4es vagy 5os jegyet kaptam erte

2022. ápr. 8. 18:51
 3/8 Szirty ***** válasza:
97%
"remélem" hídépítő mérnök leszel ha sikerül a puska. Vagy rakétamérnök :-/
2022. ápr. 8. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
OKJ-s kőműves.
2022. ápr. 8. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Leleményes, de talán ideje lenne felfogni - még akkor is, ha elcsépelt közhely -, hogy magadnak tanulsz. Oké... vannak olyan témakörök, kurzusok, amiknek a haszna csak közvetett és marginális, de nagy általánosságban azért tanul az ember, hogy bizonyos tudást és képességeket birtokba vegyen azért, hogy később hatékonyan tudjon a munka világában érvényesülni.

Kitörölheted a fenekedet a bizonyítványoddal, ha mögötte nincs értékelhető tudás. Akkor csak egy leszel a sok semmirekellő között, akik nem értenek a szakmájukhoz.

2022. ápr. 9. 04:39
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha fele ennyi energiát fektetnél a tanulásba, mint ebbe az ökörségbe, akkor nem lenne miről beszélnünk :D

Amúgy hidd el, ha a tanárt egy kicsit is érdekli ez az egész puskázásdi, akkor az esetek 90%-ában észreveszi a puskázást, csak kb. senki sem szól érte egy pofátlansági határon belül. Egy ilyen kamerás bohóckodással nagyjából 30 másodperc alatt buknál le :D

2022. ápr. 10. 01:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Diplomás közmunkás leszel.

Hogy miért? Mert sehova nem vesznek fel, ha nem tanultal :D

2022. ápr. 10. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt ajánlanám,hogy inkább tanulj.
2022. ápr. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!