Laptopot vagy notebookot akarok venni. Komolyabb gépeket miért operációs rendszer nélkül árulnak?
Figyelt kérdés
Nem találok olyan ajánlatot csak ahol Intel celeron procis géphez van op. rendszer. 😳 Lehet valahol komolyabb gépet operációs rendszerrel is megvenni?
Nem vagyok számítógép guru, felhasználói szinten ismerem a gépeket. Nem akarom elcseszni a telepítését.
2022. ápr. 2. 22:15
11/19 A kérdező kommentje:
#10 Teljes mértékben igazad van.
2022. ápr. 3. 07:12
12/19 anonim válasza:
A bolti Windows 30+ ezer, az Olx-es 2-3 ezer forint, és next next ok ok finish a telepítése.
Magyarul is van, eléggé nehéz elrontani.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő válaszokat!
2022. ápr. 3. 09:31
14/19 anonim válasza:
Azért adják oprendszer nélkül, mert az rádobna az árra még jópár tízezret, És már így sincs pénze az embernek rendes gépre a mai Magyarországon. Emberek többsége megoldja ingyenesen, ha nem is ért hozzá, van ismerőse aki igen, egy feltelepítés 10 perc. Vagy ha legálban akarja tolni, akkor vesz kulcsot párezerért.
15/19 anonim válasza:
Van azért bőven notebook Windows-zal. Valószínűleg van igény az operációs rendszer nélküli gépekre, ezért árulnak ilyeneket. Valaki "szürke" Windows-t tesz rá, valaki Linuxot, vagy mást. Szürke alatt azokat értem, amik pár ezer Ft-os, fel nem használt céges licencek.
16/19 anonim válasza:
Nő vagyok, nincs ECDL vizsgám, az informatika oktatáson kimerült a word-excel-autocad vonalon mégis feltudtam telepíteni simán a Windowst az üres gépemre, eszembe se jutott hogy ne tudnám.
17/19 A kérdező kommentje:
#16 Akkor megpróbálom én is.
2022. ápr. 3. 13:23
18/19 anonim válasza:
A nő vagyok-ot miért tetted hozzá ? Az valami alacsonyabb szintű lény vagy mi ? Szerintem mindegy hogy férfi vagy nő , hülyék is fel tudják a windowst rakni
19/19 anonim válasza:
Mert valamiért van egy ilyen sztereotipikus elképzelés, hogy férfiak jobban értenek a gépekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!