Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot vagy notebookot...

Laptopot vagy notebookot akarok venni. Komolyabb gépeket miért operációs rendszer nélkül árulnak?

Figyelt kérdés

Nem találok olyan ajánlatot csak ahol Intel celeron procis géphez van op. rendszer. 😳 Lehet valahol komolyabb gépet operációs rendszerrel is megvenni?

Nem vagyok számítógép guru, felhasználói szinten ismerem a gépeket. Nem akarom elcseszni a telepítését.

2022. ápr. 2. 22:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 Teljes mértékben igazad van.
2022. ápr. 3. 07:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A bolti Windows 30+ ezer, az Olx-es 2-3 ezer forint, és next next ok ok finish a telepítése.

Magyarul is van, eléggé nehéz elrontani.

2022. ápr. 3. 09:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő válaszokat!
2022. ápr. 3. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért adják oprendszer nélkül, mert az rádobna az árra még jópár tízezret, És már így sincs pénze az embernek rendes gépre a mai Magyarországon. Emberek többsége megoldja ingyenesen, ha nem is ért hozzá, van ismerőse aki igen, egy feltelepítés 10 perc. Vagy ha legálban akarja tolni, akkor vesz kulcsot párezerért.
2022. ápr. 3. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Van azért bőven notebook Windows-zal. Valószínűleg van igény az operációs rendszer nélküli gépekre, ezért árulnak ilyeneket. Valaki "szürke" Windows-t tesz rá, valaki Linuxot, vagy mást. Szürke alatt azokat értem, amik pár ezer Ft-os, fel nem használt céges licencek.
2022. ápr. 3. 12:28
 16/19 anonim válasza:
59%
Nő vagyok, nincs ECDL vizsgám, az informatika oktatáson kimerült a word-excel-autocad vonalon mégis feltudtam telepíteni simán a Windowst az üres gépemre, eszembe se jutott hogy ne tudnám.
2022. ápr. 3. 12:51
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Akkor megpróbálom én is.
2022. ápr. 3. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
A nő vagyok-ot miért tetted hozzá ? Az valami alacsonyabb szintű lény vagy mi ? Szerintem mindegy hogy férfi vagy nő , hülyék is fel tudják a windowst rakni
2022. ápr. 3. 17:38
 19/19 anonim válasza:
Mert valamiért van egy ilyen sztereotipikus elképzelés, hogy férfiak jobban értenek a gépekhez...
2022. ápr. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!