Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CFIO/GPIO módba tettem a...

CFIO/GPIO módba tettem a Windows 10 tabletet. Nem kapcsol be. Vissza tudom állítani valahogy?

Figyelt kérdés
BIOS ban véletlenül GPIO/CFIO PNP Setting Enable rá tettem, azóta nem kapcsol be a tablet. Vissza tudom valahogy állítani? Köszi a válaszokat!

#GPIO #Cfio #Windows 10 tablet
2022. ápr. 2. 17:21
 1/3 Shaddark ***** válasza:

Reseteld le a biost.

Már ha nem garanciális már, ha az akkor szerviz.

2022. ápr. 2. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Hogy tudom resetelni a BIOSt?

Megpróbáltam a fórumon található Winbond chipet (7es lábát) testre zárni, de ez sem segített. Ugyebár ebben nincs kivehető elem, az akkut viszont le tudom választani, de ez sem járható út.

Ötlet esetleg?

Én is gondoltam már arra, hogy BIOSt kellene valahogy alapba tenni, vagy flaschelni esetleg PC ről? Erre valami megoldás?

2022. ápr. 3. 01:04
 3/3 Shaddark ***** válasza:

tableteknél a hangerő fel + power gomb nyomogatása szokta még előhozni, egy próbát megérhet.

Itt

[link]

írnak pár trükköt.

A legtöbb winbond chip rendelkezik reset érintkezővel, így használhatja a kis kábelt, amely ezt a tűt a földhöz köti, nyomja meg a bekapcsológombot, és azonnal tegye meg ezt, látni fogja, hogy minden világos lesz, beleértve a nandflash-t is. tehát amikor visszaállítja a érintkezőt a földre, a flash chip az elején működik a szoftveréből, és új efi partíciót hoz létre a pendrive-on.

2022. ápr. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!