Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudom az alábbi dolgot...

Hol tudom az alábbi dolgot kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Azt szoktam csinálni, hogy elindítom a gépet, majd kimegyek a konyhába mondjuk kajáért, ez kb, két perc. Mire visszaérek addigra a monitor fekete, lekapcsolódik majd akkor "ébred" fel, ha valamihez hozzáérek, pl. egér. Zavar, hogy alvó módba teszi saját magát, mert tök fölösleges ezt csinálnia pár percre, viszont akármit állogatok nem változik semmi sem. Ezt hol tudom kikapcsolni?
2022. ápr. 2. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz a gépházban kutakodni, akkor start menüt nyisd meg és kezdd el írni: képernyő kikapcsolás

Vagy jobb klikk az asztalon: képernyő beállítások/energiagazdálkodás.

2022. ápr. 2. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Itt már állogattam és változatlan minden sajnos. Hiába választom ki, hogy alvó állapotba ne tegyen soha semmit még is pár perc után alvó módba kapcsol a gép.
2022. ápr. 2. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A képernyő és az alvó mód külön külön állítható.
2022. ápr. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!