Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hasonló egér? Kialakításra?...

Hasonló egér? Kialakításra? Méretre?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenem van régóta, elég nagy a tenyerem és az aszimetrikus kialakítása nagyon kézre áll. Sajnos már nem gyártják és beszerezhetetlen, tudnátok valami hasonló méretű és alakú egeret ajánlani?

Nem valami HC kocka gémerkedésre kell, 50 ezer+ osakat kérlek ne is írjatok, ez 4000 volt általában és 2 évet bírt, a plafon 7-8000 köszönöm.

2022. ápr. 2. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Most épp egy Hama MW-500-as van a kezemben, ez hasonló kialakítású, bár kicsit kisebb. Mondjuk minőség szempontjából nem a legjobb, ráadásul engem idegesít az a plusz két gomb bal oldalt.
2022. ápr. 2. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem kellenek a funkció gombok, pont az a baj ilyen "nagy" egeret nem nagyon találok. Lapát nagy kezem van még ez is "kicsi" de már félig tenyeresként tudom használni.

Egészen jó ez a Hama amit írtál, ha nem kapok jobb infót lehet kipróbálom, csak egy centivel rövidebb az elvárásomtól.

Köszönöm az infót :)

2022. ápr. 2. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!