Milyen megbízható gamer szettet ajánlotok?
Előző év Karácsonyára kaptam egy Aoas névre hallgató gamer szettet (billentyűzet, egér, fejhallgató, egér pad. Már az első használatkor rájöttem, hogy a billentyűzet nem jó, mert játék közben csúszkál, nincs rajta az az öntapadó cuccos ami mondjuk a régin rajta van, és attól stabil. Na gondoltam magamban mindegy a fejhallgatót, egeret, egér padot tudom használni. És most Márciusban elkezdett az egér jobb egér gombja kihagyni, tehát az is hamarosan el fog romlani. De én azt nem akarom megvárni hanem már most egy másikban gondolkodom. Akár úgy, hogy eladom ezt hardveraprón.
Szóval kiváncsi vagyok nektek milyen van.
Semmilyent. Az ilyen szettek 80% csak hulladek, a tobbi meg indokolatlanul draga.
A fules es eger Logitech, kb 10+ eves, de nem szettben arultak.
Billentyuzet jelenleg Hama akarmi, mert a korabbi noname 5 ev utan megtelt epres joghurtal.
Ne az Rgb legyen a donto tenyezo!
Ezeket külön kell.
Én valami ilyesmit raknék össze:
ASUS TUF M5 + White Shark Spartan X + HyperX Cloud 2 + Creative Sound BlasterX G1 + SteelSeries QcK.
Nekem nincs ilyen, nincs nagy igényem pl. billentyű terén, ill. inkább stúdió fejhallgatót használok külön mikrofonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!