Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RTX 3050 Ti Max-Q GPU-k?

MuSky kérdése:

RTX 3050 Ti Max-Q GPU-k?

Figyelt kérdés

MSI GF63 Thin 11UD notikban van ilyen kártya.

De a neten nem találok róla semmilyen specifikációt, a 3050 Ti-vel összehasonlító oldalakon is főleg no data-t írnak.

2022. ápr. 1. 11:07
 1/3 Shaddark ***** válasza:

Én amiket találtam (kíváncsi voltam mi ez a max-q) ott pont ugyanúgy teljesített a 3050ti Max-Q mint a "sima" TI.

Tehát ha teszteket szeretnél nézni akkor nyugodtan nézegesd az RTX 3050 Ti teszteket mert nincs különbség.

Az nVidia leírása szerint ettől halkabb és kevésbé melegedő lesz a laptop. Gondolom vissza veszi a teljesítményt hőfok függvényében.

- E szerint elvben gyengébbek, de ezt a gyártó specifikációja dönti el hogy valóban az-e és hogy mennyire. Valószínűleg a 3050-nél ez semmi különbséget nem jelent, laptop hűtővel pláne nem, alapból nem egy nagy fogyasztású kártya.

[link]

2022. ápr. 1. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi, kár pedig már kezdtem reménykedni, hogy laptopokba is tesznek több vrammal rendelkező 3050 Ti-ket.

Azért nem merek ilyen notit venni mert aggaszt, hogy kevés a VRAM, elvileg nagy különbség lehet a 3050-ek között ebben a tekintetben és a legtöbb gamer laptopba a legrosszabbat rakják.

2022. ápr. 5. 18:09
 3/3 Shaddark ***** válasza:

Unokaöcsém nemrég vásárolt egy Asus TUF 3050-et, ő elégedett maximálisan, minden gyorsabban fut neki mint a tesztekben.

Ha nem használod !k-n, csaka laptop kijelzőn akkor szerintem bőven elég mindenre.

4K-hoz kevés a 4Gb. ram.

Mondjuk ennél amit kinkeltél ez a "*May vary by scenario" nem túl megnyugtató, valóban...

Sokkal drágább mint egy Asus ugyanilyen?

2022. ápr. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!