RTX 3050 Ti Max-Q GPU-k?
MSI GF63 Thin 11UD notikban van ilyen kártya.
De a neten nem találok róla semmilyen specifikációt, a 3050 Ti-vel összehasonlító oldalakon is főleg no data-t írnak.
Én amiket találtam (kíváncsi voltam mi ez a max-q) ott pont ugyanúgy teljesített a 3050ti Max-Q mint a "sima" TI.
Tehát ha teszteket szeretnél nézni akkor nyugodtan nézegesd az RTX 3050 Ti teszteket mert nincs különbség.
Az nVidia leírása szerint ettől halkabb és kevésbé melegedő lesz a laptop. Gondolom vissza veszi a teljesítményt hőfok függvényében.
- E szerint elvben gyengébbek, de ezt a gyártó specifikációja dönti el hogy valóban az-e és hogy mennyire. Valószínűleg a 3050-nél ez semmi különbséget nem jelent, laptop hűtővel pláne nem, alapból nem egy nagy fogyasztású kártya.
köszi, kár pedig már kezdtem reménykedni, hogy laptopokba is tesznek több vrammal rendelkező 3050 Ti-ket.
Azért nem merek ilyen notit venni mert aggaszt, hogy kevés a VRAM, elvileg nagy különbség lehet a 3050-ek között ebben a tekintetben és a legtöbb gamer laptopba a legrosszabbat rakják.
Unokaöcsém nemrég vásárolt egy Asus TUF 3050-et, ő elégedett maximálisan, minden gyorsabban fut neki mint a tesztekben.
Ha nem használod !k-n, csaka laptop kijelzőn akkor szerintem bőven elég mindenre.
4K-hoz kevés a 4Gb. ram.
Mondjuk ennél amit kinkeltél ez a "*May vary by scenario" nem túl megnyugtató, valóban...
Sokkal drágább mint egy Asus ugyanilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!