Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik dokkert vegyem? Laptopo...

Melyik dokkert vegyem? Laptopot monitorra/billentyűre/audióra kötném egy kábellel

Figyelt kérdés

Tehát van egy laptopom, amit össze akarok EGY KÁBELLEL kötni egérrel, billentyűzettel, hálókábellel, audióval. Erre használtam őt:

Dell d3100 docking station

Igazából mindenre jó, csak a monitoron megjelenő animáció lassabb egy nagyon minimálisan, de észrevehetően (az egérkurzor mozgatása egy nagyon picit darabos, meg úgy 5 százalékkal lassabb a rendszer).

Ezért most vennék egy másikat, ezek merültek fel:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Fontos: usb-c csatlakozó nincs a laptopon!

2022. márc. 31. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Én egy olcsóbb Raidsonic-ot használok, semmi ilyen jellegű problémám nincs vele. Sima USB 3.0-n csatlakozik. (IB-DK2241AC)

Nekem ezen keresztül megy a következő:

1 db egér

1 db billentyűzet

1 db 24"-es FHD monitor HDMI-n

2 db Külső HDD

Próbáltál már cserélni HDMI Kábelt esetleg USB kábelt?

Dokkoló kiiktatása nélkül nincs baj?

Elég szokatlannak tűik a probléma és én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a dokkolóval van a baj.

2022. márc. 31. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Bár nem írtad, hogy mivel kötöd össze a Dokkolót és a Monitort, de én mindenképpen itt próbálkoznék elsőnek, illetve szereznék egy másik notebookot tesztre, hogy biztos megtudjam, hogy tényleg magának a dokkolónak lenne-e teljesítmény problémája. (Nem szabadna neki.)
2022. márc. 31. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:
A laptop: dell inspiron 3576 és hdmi-vel van monitorra kötve (mivel mással lehetne?)
2022. márc. 31. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Például: VGA,Display,DVI

Próbáld ki amiket írtam.

2022. márc. 31. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:
remélem még itt vagy. Persze megnézem, annyi a különbség, hogy megnéztem a te dockeredet, és te USB-C kábellel kötheted össze. Na, olyanom a laptopomon nincs...
2022. márc. 31. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem Type-C-n kommunikál a dokkoló amit én használok, hanem sima USB 3.0-n.
2022. ápr. 1. 09:59
 7/8 A kérdező kommentje:
úgy hallottam, ha USB3-on megy, ez a sok kábel-megosztás lassíthatja a gépet, ez igaz?
2022. ápr. 3. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
A dokkoló kiiktatásával minden szuper
2022. ápr. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!