Honnan tudom, hogy egy laptop monitor kompatibilis a laptoppal?
A kérdés elég hülyén lett megfogalmazva.
Adott egy Acer Aspire E5-571G.Kukázott, a képernyőjén van egy halvány csik, valószínű a laptop táska amiben hordták hozzá nyomta a billentyűzethez és az lekoptatta. Most kukáztam egy épp kijelzőt szintén acer gépből. A monitor típusa NT156FHM-N41. A laptop fizikailag nincs itt nálam de érdekelne, hogy vajon jó e bele? Ahogy én láttam papírforma szerint bele kéne passzolnia. mind a kettő 30 pin, csavarok helye egyeznek és a méret is ugyan az. Már rengeteg weboldalt körbe néztem, hogy vajon jó e bele, esetleg van tipp, hol tudnám ezt megnézni?
Sehol. Gyári szám alapján lehetne csak jobban utána nézni. De az sem úgy működik, mint az autóknál.
Én most rákerestem, hogy milyen kijelzőket ajánl hozzá típus szerint, és ránézem arra a cikkszámú kijelzőre is amit írtál. Hiba lehet a rendszerben, de szerintem 90%, hogy jó lesz hozzá és gond nélkül menni fog.
Biztosabbat csak akkor tudsz, ha szétszeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!