Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps vita 2022-ben, megéri???

Ps vita 2022-ben, megéri???

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Playtation 4-em,viszont nem használom, mert nincs időm leülni játszani (2-hetente, ha van 30-percem akkor már sokat mondok).Viszont nem szeretnék megválni a videójátékok-tól, ezért szeretnék vásárolni egy kézi(hordozható) konzolt!!! Tudom, kevés rá a játék!!! Szerintetek megéri Ps Vitát venni 2022-be??? Válaszokat előre is köszönöm szépen.

#PS Vita #megéri???
2022. márc. 31. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

"Viszont nem szeretnék megválni a videójátékok-tól, ezért szeretnék vásárolni egy kézi(hordozható) konzolt!!!"

A két dolognak mi köze van egymáshoz?

Ha hordozhatót veszel akkor több időd lesz? vagy útközbe vagy valami egyéb holtidőbe ki tudnád használni?

Számomra nem világos hogy a te esetedbe mi értelme lenne.

Az már csak a személyes véleményem, hogy ha csak nem valamelyik handheld konzol exkluzív címe érdekelnek, akkor én nem vennék ilyet, mert egy jobbfajta mobilon vagy tableten kb pc játékokat eljátszol.

Meg a PS Vita 2011-2012-es release, már eléggé erősen az elavult kategória.

2022. márc. 31. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Mérd fel, attól mert hordozható, lesz rá időd? Ha igen, miért nem elég egy jobb mobil/tablet? Arra is ezrével vannak játékok.

Ha mindenképp konzolt akarsz, akkor nitnendo switch, de ott is csak a nintendo saját exkluzívjai vannak 90%-ban.

2022. márc. 31. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sokat vagyok otthon, viszont vonaton(út közbe) tudnék játszani!!! De átgondolván a dolgokat, tényleg nem éri meg vásárolni 2022-ben Ps-vitát!!! Nem sok rá a játék, a memóriakártyák sem valami olcsók(ha jól tudom)!!!!

Azért köszönöm a válaszokat!!! 👍👍👍

2022. márc. 31. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Vita nevetségesen drága 45-50ezer felett árulják azt az egész érhet vagy 25-30ezret.

Ha megteheted inkább vegyél egy nintendo switch-et/jó telót amin megy sok emulátor.

2022. márc. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!