ASUS ROG Strix III, lehet ettől hűvösebb?
GPU 85.1C ami szerintem okés, de a CPU 97C is néha és beszaggat a játék (God of War).
Most járt le a garancia, ha tennék egy másik hővezető pasztát (Thermal Grizzly Kryonaut) akkor jobb értékek lennének? Vagy ettől jobb sosem lesz?
Porosnak nem poros, hűtése jól ki van alakítva és használok rendszeresen sűrített levegőt is.
Paraméterek: Intel i5 9300H, 16GB ram, nVidia 1660Ti 6GB, 512GB Samsung Evo Plus nvme SSD
Nem teljesen látható a kép, de 6GB videóram is elfogy:
Hát mivel laptop így magasak az értékek, bár a VGA rész az még teljesen okés a CPU viszont az még laptophoz képest is nagyon meleg, pláne hogy 9300H, ami azért laptop procik között sem számít nagy kazánnak.
Egy pasztázás mindenképp érdemes lenne.
És én rászoknék a helyedben hogy játék közben laptop hűtőt használok.
Az élet tartamát is nagyban növeli.
Ha laptop hűtővel ennyi, akkor mindenképpen szedd szét és nézd meg nem kell-e cserélni a ventit. És az újra pasztázás is jó ötlet szerintem is. És persze kitakarítani.
Ha lejárt a gari már megteheted.
Hát segített. GPU-n csak -1C, de procin -7C és -9C között. 88-90C a max most.
Thermal Gryzly Kryonat ment a CPU és VGA-ra, a GPU RAM és a körülötti dolgokra egy olcsóbb Arctic MX-4 mert sok kellett... :)
Szuper, örülök hogy jobb lett.
Azért ölbe véve nem játszanék vele még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!