Mennyit érhet a PC-m ?
Sziasztok !
Sajnos több okból de el kell adnom szeretett sz.gépemet. Az ok, hogy költözöm illetve ,hogy abszolút nem használom ki és az utóbbi fél évben csak letöltésre és heti 1-2 óra netezésre használtam.
A gépről:
Ház: aerocool xpredator cube ( fekete-narancs) micro atx. Ez egy régi modell így néhol ez érződik rajta, de kb 2 havonta tisztítom így teljesen versenyképes.
Alaplap: Asrock z590M phantom gaming 4 ( 2db M.2. Szabad ) 24 hónap gari
Proci: intel i5 10400 2.90 Ghz. Lga 1200 24 hónap gari
Ram : hyperX 1x16Gb 2666 MHz. 24 hónap gari
Tárhelyek : - WD 240 GB M.2 sata ( axagon kiegészítőbe szerelve) 24 hónap gari
- WD 1 Tb 7200 es merevlemez
- kingston hyper x flury 240 Gb ssd
Hűtők : - proci : coolermaster Master Air tuf edition. 12 hónap gari
- házba szerelve : felül :20cm- thermaltake, hátul 2x1db aerocool 12 cm. Elöl 20 cm aerocool
Videókártya: Msi Rx 580x GamingX 8G
Monitor: Lg 24GM79G ,1080p,144Hz, hibátlan gamer monitor. 2022.11.26.ig garanciás, azonban nem az én nevemre !
A legtöbb alkatrészre ipon-hoz szól a nevemre a garancia. Monitorral együtt gondolnám az eladást, persze olyanokat tudok még hozzá adni, hogy logitech 2.1 hangfalszett, analog joy, billentyű egér stb. Lényegében úgy ahogy van a-z ig.
Vagy adjam el darabokban ? Az eladásra van kb 3 hónapom utána sajna költözöm..
Köszönöm ,ha segítesz egy korrekt ár becslésében..
Én olyan 370-50 körülre tenném hardverapró böngészése után.
Szerintem próbáld meg itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!