Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ugrál az egerem, mint...

Stefan91 kérdése:

Miért ugrál az egerem, mint egy bakkecske?

Figyelt kérdés

Pontosabban persze nem az egér, hanem a képernyőn a kurzor/nyíl!

Természetesen nem arra az opcióra vagyok kíváncsi, hogy, mert kaki minőségű az egér, azt Én is tudom! Bár nem is kívánok gamer egeret, se hiper cuccocot venni, lévén nem használom "olyanra" és flexelni se óhajtanék...

Az előző egeremnél kezdődött. Egy szép napog, kutyabaja nem volt, nem csinált ilyeneket, majd elkezdte, hogy magától ugrál (elsősorban, ha hozzáérek az egérhez vagy épp használom) illetve a jobb klikket is előszeretettel hozza elő, azaz azon menüjét... Kicseréltem az egeret másikra, ennél is ugyanaz. Esetleg az USB port sérülhetett?

2022. márc. 27. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul van beállítva a sebessség - ezt a gépen tudod állítani a neked megfelelöre, vagy ha már régi az egér, akkor kezd tönkremenni.
2022. márc. 27. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább Windows bug. Legalábbis néha nálam is előjön, akkor billentyűzettel elnavigálok a leállításig, kikapcs, majd bekapcs, és jó minden.
2022. márc. 27. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: Köszönöm, sajnos nem azzal van a probléma, konfiguráltam, de nem befolyásoló tényező.

#2: Köszönöm Neked is, nem, nem win bug. Itt ilyesmi nem oldja meg. Minden alkalommal ilyen hónapok óta.

Inkább ahhoz tudnám hasonlítani (bár tudom hülye hasonlat), mint mikor rá akarsz kattintani egy ablak bezárására példának okáért, de pl egy morzsára ráhúzod az egeret az asztal felületén, s így a képernyőn nem az X-re kattintasz ami fent pl a jobb felső sarokban, hanem leugrik az egérmutató a START gombra. Nem tudom másképp elmondani...

2022. márc. 28. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Alaplapi vagy processzor hiba is lehet egéren kívül.

Az egér alját pucold meg alaposan, főleg az optikánál, véletlenül sincs benne valami kosz vagy szösz.

Ha eddig hátra volt bedugva, próbáld meg gépház előlapira dugni az egeret.

2022. márc. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!