Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért tűnhet el a pendrive a...

Miért tűnhet el a pendrive a gépről?

Figyelt kérdés

Értelmesebben nem tudom megfogalmazni a kérdést, de annyi a lényeg, hogy vadiúj notebook, Win11, 3.0 Kingston pendrive, és amikor bedugom és automatikusan elindul a fájlkezelő, még látja a rendszer, megy az adatmozgás is, de amint bezárom az ablakot és újra megnyitom, már nem látja, és a tálcáról is eltűnik az az ikon, ami az eszköz biztonságos eltávolítása, tájat, mintha lecsatlakozott volna magától, eltűnik. Tegnap lett a gép beüzemelve, akkor még nem csinált ilyet, és vírusos sem lehet, mert olyasminek nem volt kitéve. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy ez mitől lehet? Azt nem hinném, hogy a csatlakozó elromlott volna, mert bedugáskor és a fájlkezelő első bezárásáig probléma nélkül látja, és mindig látja. Azt sajnos nem tudom kipróbálni, hogy mással is csinálja-e.

Remélem, érthető a gondom. Köszönöm előre is mindenkinek!

2022. márc. 26. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ez az egy pendrive van? Ha van még egy, akkor azzal is ezt csinálja? Ha nincs másik pendrive, akkor dugj egy telefont rá. Ezzel ki lehet zárni, hogy a laptop, vagy a pendrive a hibás-e. Vagy lehet, hogy ez csak a win11 hülyesége.
2022. márc. 26. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:

(ha jó a pendrive)Lehet: energia gazdálkodás miatt

választja le. Nézz körül az energia gazdálkodás beállításainál.

2022. márc. 27. 00:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Bocsánat a késői válaszért, szerencsére megoldódott a probléma. Valószínűleg az operációs rendszer rendetlenkedett, mert volt két kisebb frissítés, utána nem jelentkezett a hiba, de biztonság kedvéért a pendrive-ot is újraformáztam a Win11-es gépen. Másikkal amúgy nem csinálta, frissítés előtt sem, ezért is döntöttem végül a formázás mellett.

Most már csak olyan gond van, hogy a keresősávokba nem lehet gépelni, gépházban, store-ban stb. helyen, de erre meg megtaláltam a neten, hogy szintén a rendszer hibája. Hátha egy újabb frissítés ezt is megoldja. :-)

2022. márc. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!