Miért fehéredet be az egész monitorom?
Figyelt kérdés
Egy LG 19EN33 monitorom van. Egyszer csak befehéredett az egész és nem tudom használni. Hogyan lehet ezt javítani vagy visszaállítani benne?2022. márc. 26. 10:07
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki egy másik gépen is, ha teheted. Lehet,hogy nem is a monitor, hanem a videokártya hibbant meg. Ha viszont a monitor, akkor inkább vegyél egy másikat, mert ennek a javítása sokszorosan többe fog kerülni(bármi baja is van), mint amennyit ér.
2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáptam, de amúgy vga kábel nélkül is állandóan fehér az egész képernyő, a menü feliratai is ferdén betekintve halványan olvashatóak.
2022. márc. 26. 18:39
3/4 anonim válasza:
Nekem meg elfeketedett, azt mondták, a háttérvilágítása romlott el, nem is tudták megjavítani, ill. nem érte volna meg, kellett vennem egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!