Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zorin OS Boot menü?

Zorin OS Boot menü?

Figyelt kérdés
Van egy laptopom, amin valami idióta Zorin OS nevű linux rendszer van... Szeretnék helyette mást telepíteni, de egyszerűen bármit nyomok, nem jön be a Boot menü. Próbáltam az összes F számot sorban, aztán megint sorban Fn gombbal együtt... Escet, Delt, mindent... Próbáltam hosszan nyomni, próbáltam nyomogatni... De mindig az Asus logó után bejön a Zorin OS... Némelyik F szám produkál valamit, például a 12 és a 8, de nem a Boot menü jön be, csak lefut egy fehér-zöld programsor, és már jön is be utána a Zorin... Már elegem van. Mit tudok kezdeni azon kívül, hogy kidobom az ablakon?

2022. márc. 22. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%
leirtak neked hogy a bios fuggetlen az oprendszertol,es ez nem azon mulik hogy mit hiszel
2022. ápr. 22. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!