Nem áll le rendesen a számítógépem mi lehet a baj ?
Nem írja ki ezt véletlenül?
Nem hiszem hogy AT-s tápja van kétállású kapcsolóval :)
A bittorent ha "sok fájlos" mappa is van benne el tud lenni fél órákat is leállításnál.
Én nemrég cseréltem vissza utorrentre, mert minden leállítás negyed óra volt miután felraktam.
Lehet csak a mostani verzió csinálja, nem tudom. Mindenki írta hogy cseréljem le a utorrentet mert bitcioinbányász sz...r. Kicseréltem, este leállítottam - reggelre le is állt. Visszaraktam a utorrentet.
Annál mondjuk a webhelper vagy mit le szoktam tiltani, nekem is gyanús erősen az a futó szál a utorrent mellett. Így hogy azt nem engedem elindulni a webhelpert csak a qtorrent.exe-t, végül is jól megy.
Akkor esélyes hogy a tápod kell cserélni.
Szerezned kellene egyet kölcsönbe valamelyik ismerőstől, vagy bevinni egy számtek boltba ahol kipróbálják neked.
A biosban esetleg előtte próbálj meg egy visszaállítás alapra funkciót, hátha segít.
Az esemény naplót lehet még érdemes átnézni, hátha van benne baírás mit is csinál amikor nem áll le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!