Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem áll le rendesen a számítóg...

Nem áll le rendesen a számítógépem mi lehet a baj ?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hete elkezdte a számítógépem, hogy mikor lekapcsolom minden leáll a monitor egér billentyűzet világítás kikapcsol de maga a számítógép nem (a ventilátorok, fények stb mennek) és csak a bekapcsoló gomb nyomva tartáséval tudom orvosolni a problémát. tudtommal se frissítés se pedig beállítás változás nem történt a gépen a neten próbáltam keresgélni de nem igazán találtam megoldást az oprendszer Win11
2022. márc. 22. 10:37
 1/7 Shaddark ***** válasza:
Torrent nem fut rajta?
2022. márc. 22. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem írja ki ezt véletlenül?

[link]

2022. márc. 22. 11:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát szokott de eddig nem volt ezzel baj. De ránézek hátha segít
2022. márc. 22. 11:31
 4/7 Shaddark ***** válasza:

Nem hiszem hogy AT-s tápja van kétállású kapcsolóval :)

A bittorent ha "sok fájlos" mappa is van benne el tud lenni fél órákat is leállításnál.

Én nemrég cseréltem vissza utorrentre, mert minden leállítás negyed óra volt miután felraktam.

Lehet csak a mostani verzió csinálja, nem tudom. Mindenki írta hogy cseréljem le a utorrentet mert bitcioinbányász sz...r. Kicseréltem, este leállítottam - reggelre le is állt. Visszaraktam a utorrentet.

Annál mondjuk a webhelper vagy mit le szoktam tiltani, nekem is gyanús erősen az a futó szál a utorrent mellett. Így hogy azt nem engedem elindulni a webhelpert csak a qtorrent.exe-t, végül is jól megy.

2022. márc. 22. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
kár pedig a qbitet szerettem :D mindegy megpróbálom hátha viszont ebben a webhelperes cucc letiltásban tudsz segíteni hogyan ?
2022. márc. 22. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
sajnos a qbit lecserélése sem segít
2022. márc. 22. 13:25
 7/7 Shaddark ***** válasza:

Akkor esélyes hogy a tápod kell cserélni.

Szerezned kellene egyet kölcsönbe valamelyik ismerőstől, vagy bevinni egy számtek boltba ahol kipróbálják neked.

A biosban esetleg előtte próbálj meg egy visszaállítás alapra funkciót, hátha segít.

Az esemény naplót lehet még érdemes átnézni, hátha van benne baírás mit is csinál amikor nem áll le.

2022. márc. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!