Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a gyártók milyen tápegysé...

Ezek a gyártók milyen tápegységeket gyártanak?

Figyelt kérdés

Keep Out, Kollink, Approx, Akyga, TOQQ, LC-Power, Logic, Modecom, Mars Gaming, Redragon, CoolBox, Control, Inter-Tech

Nekem a jelenlegi új gépemben.

Intel Core I7 10700T 1.9 GHz

16gb ram

GeForce RTX 3050

Nekem ilyen tápegységem van hozzájuk.

CoolBox 500W (COO-FA500TGR)

Ezel a táppal lehet majd fejleszteni még erősebb kártyára?

2022. márc. 17. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán az Akyga egy nagyobb név ezek közül, a többiről nem is hallottam, úgyhogy én nem venném meg ezeket. Aztán ki tudja, olvass teszteket, ha vannak.
2022. márc. 17. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Keep out, approx, akyga erőteljes alsó kategóriás tápok, játékos gépbe nem valók (a többi meg kb annyira neve nincs, hogy még ezeknél is rosszabbak).

Általában nagyobb terhelésnél folyamatosan kimennek az ATX szabvány leadható áramértékei fölé/alá, ezzel csökken az élettartama a többi géprésznek, ha nincs elég VRM akkor meg is sütheti.

Védelem max a dobozra felírva létezik bennük.

Ami most van a gépedben, azt tudom mondani nézd meg a gépben, hány plusz PCI-e csatlakozó van rajta (6+2), mert hivatalos weboldalt se sikerült találnom, azért ez már sokat elmond egy márkáról a mai világban.

Ha van legalább 1db, akkor rtx 3060-ig elmehetsz, 6700/6800xt, rtx 3070-hez már 2x8pin kell.

2022. márc. 17. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A Kolink és az LC-Power egyes típusain kívül az összes gyártóról nem érhető el teszt,

[link]

így ismeretlen minőségűek, kerülendőek (bár a versenytársakhoz mért igen olcsó áruk miatt ezt lehet sejteni).

A belinkelt fórumtopik "Tier C" vagy magasabb kategóriájú gártóiból/szériáiból válogatnék.

2022. márc. 17. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen LC Powert használtam, nem volt bajom vele.

Viszont, ha most össze raknék egy gamer gépet inkább egy közismert márkát választanék pl Corsair

2022. márc. 17. 13:52
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
100%

Nem csak hogy nem érdemes arra a CoolBox izére fejleszteni, hanem záros határidőn belül le kell cserélni.

Ha te elhiszed azt, hogy 6000 Ft -ért tudnak minőségi tápot gyártani, akkor talán a lapos föld elméletet is elhiszed.

2022. márc. 17. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül egyedül az LC-től tudok 1-2 megbízható típust, persze ár-érték arányt tekintve azok is felejtősek. Az összes többi márka csak hulladékot és/vagy teszteletlen tápot adott ki, kerülendők. A Coolbox táp használatát abszolúte nem javaslom.
2022. ápr. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!