Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó FÉLPASSZÍV-PASSZÍV táp...

Jó FÉLPASSZÍV-PASSZÍV táp kapható valahol?

Figyelt kérdés
400W kellene minimum és nyilván ne égesse le a gépet.
2022. márc. 15. 11:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, mivel éjjel megy a gép a legfontosabb olyan halk kellene legyen, mintha bent sem lenne :D
2022. márc. 15. 11:21
 2/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
gondolom azert nem paszivat akarsz mert az tul draga lenne
2022. márc. 15. 13:01
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

35-40 koruliek

Corsair RMx550

Asus TUF 550B

ez nem felpasziv de annyira halk hogy paszivnak mondhato :D:

be quiet! Straigth Power 11 Gold 450, 550, Platinum 550

2022. márc. 15. 13:19
 4/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy ha 400 at elege kihasznalod, akkor nem kapcsol at paszivitasba

ha csak mukodik gep "alapjaraton" akkor vga es cpu ventinek is van hangja

igy nyugodtan Pure Power 11 bol is vehetnel ami olcsobb kicsit

vagy mas jobbfele dicsert tapot, igazan nincs hangjuk amelyik normalis a gep vetijeihez kepest, ha csak nem az teljesen pasziv gep... venti nelkuli

ha 550/650 eseket valssztasz azok is a kisebb terhelestol kevesbe melegszenek igy kevesbe hangosak, csak epp mindel jobban sporolsz kevesbe lesznek biztonsagosak, stabilak es hatekonyak

2022. márc. 15. 13:22
 5/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

system powerben mas venti van

ilyenek mint a linkelt kerdesben van (nem tudom veletlen te vagy e)

elofordulnak sokszor ezzel nem lehet lerini nem hogy be quiet et de system power szeriat sem (ami melesleg legalja iroda szeriaja)

mindegyikre ugyanugy panaszkodnak valakik,

barmelyik szuper hangtalanra amit 99% (vagy tobb) hasznalnak gond nelkul de elofordul megis

Chieftec nel is Corsairnal i SuperFlowernel, SeaSonic nal is

igaz garit bukod de legjobb megoldas ha kicsereled egy jobb ventire ennyi

meg kell nezni adatait es vagy ossze kapcsolni kabeleket vagy forrasztani, ha nem csatlakozos

2022. márc. 15. 13:38
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
olajozhatsz is persze ha tudsz, modern csapagyak mar nem olyanok mint regiek, vagyis nem biztos hogy hozzajuk tudsz ferni,
2022. márc. 15. 13:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én írtam ki azt a kérdést xD
2022. márc. 15. 13:55
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

[link]

Ugy latom 2 pines csatis vagyis nem forasztott

mondjuk ha tenyleg szukseged van gepre akkor amig szerelgeted megiscsak kellene valami...

nem tudom milyen koltseged van ra es mit szeretnel igazan

mennyire erne meg az ha vennel valamit

vagy ha egy jo dragat (barmit is) es abban is csalodsz pl.

mondjuk legkisebb koltseggel lehetne hasznaltan is valami minosegibb oem tapot venni amig ventit cserelsz, meg tartaleknak

2022. márc. 15. 16:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem forrasztok semmit, mert még ilyen dolog nem volt a kezemben életemben sohasem :D

Max a ventit tudnám megolajozni, de már abban is kételkedek, nehogy hazavágja a rendszert.

Szóval a felállás az lesz, veszek egy új tápot DE már fogalmam sincs, hogy miben bízzak meg... Az hogy most ráköltök 20-30 ezret, és megint csinálja a fesztivált, már nagyon nem móka.

A jó drágában meg már annyira sem bízok, mert már megtapasztaltam az élet területén, hogy sajnos az ár nem mindig arányos azzal, amit kapunk... Nem veszek 70-ért tápot, aztán 1 hónap múlva olyan lenne mintha az IFA-t indítanák itt be mellettem, ki is b*sznám az ablakon az egész konfigot.

Az bánt, hogy volt nekem mindenféle tápom, Codegen is hajtotta a gépet évekig, és semelyik nem adott ki ilyen erős hangot.

Erre meg akármit mondunk, bőven nem a gagyi kategória.

Gyakran kell használnom a gépet, néha éjjel is menetnem, a munkámhoz tartozik, és nyugodtan akarok lenni.

Ha esetleg valaki tud ajánlani, akár aktívat is, megköszönném. A gépem fogyasztása minimális egyébként, mint írtam.

2022. márc. 15. 16:32
 10/11 A kérdező kommentje:
A forrasztás dolgot félreolvastam, elnézést*
2022. márc. 15. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!