Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a márka?

Milyen ez a márka?

Figyelt kérdés

szeretnék venni vga-t egy 3060 ti gondoltam találtam is egy hirdetést de nem is hallottam mér erről a márkáról soha (kaf2)

[link]

vagy ez valami kamu kártya lehet? valakinek volt már tapasztalata ilyennel merjem meg venni vagy inkább keressek másikat?

2022. márc. 15. 10:09
A kérdező szavazást indított:
szar
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Jókat írnak róla. Ha van rá garancia akkor biztosan vedd meg.
2022. márc. 15. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
miért lenne kamu kártya ? azért mert nem nemes gyártótól van ? PL asus msi vagy gigabyte ? öcsém fak logic, amúgy meg jók a választási lehetőségek "jó" vagy "szar" XDDDD
2022. márc. 15. 10:15
 3/8 A kérdező kommentje:
van rá garancia csak az a másik hogy németbe szól nem tudom hogy ez probléma vagy nem
2022. márc. 15. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Érdeklődj nála pontosabban a garanciáról, ha jónak tűnik, vedd meg, ha szeretnéd.
2022. márc. 15. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
A KFA2 az a Galax európai brandje, korábban Galaxy néven lehetett vele találkozni ( tizenéve ). Teljesen korrekt cucc.
2022. márc. 15. 12:13
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

jo csak erdekes karirol miert nem tett fel kepet

lehet csak dobozat kapod

meg ha van fent kep az lehet mashonan is (tesztoldalrol) ezt McLaren is jol tudja

meg lehet csak a hutese van rateve valami mas karira

2022. márc. 15. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Én nem venném meg, főleg azért mert itthon nem tudod garanciáztatni.

Másik ok: [link]

[link]

Az a 30-35 ezer ""megtakarítás"" nem éri meg a szopást a külföldi garanciával/itt legalább újat kapsz, nem egy használt szart

2022. márc. 15. 14:36
 8/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#7 nem elerheto

[link]

[link]

valoszinu ez se lesz elerheto: 1 boltban ennyi ez is csak (2 boltba van masikba 400)

[link]

nagy boltokba 315 korultol idnulnak ezek

[link]

2022. márc. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!