Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a gamer laptopok tenyleg...

Ezek a gamer laptopok tenyleg jok jatekra?

Figyelt kérdés
Milyen a hutesuk?
2022. márc. 14. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon baba, meg is veheted.
2022. márc. 14. 16:15
 2/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

"ezek"?

olyan mintha azt irtad volna "ezek a laptopok tenyleg jok (jatekra)? eleg jo a hutesuk?"

vannak budget kategorias "gamer" laptopok is amiknel hutesen is sporolnak meg anyaghasznaloton egyeb minosegen

egy normalisabb valodi gamer laptop 400ezertol indul, amiben 3060 van kb. De legalabb 3050Ti (es valamelyik kevesbe energiatakarekos valtozat)

egy 1650 minimalisan jo jatekra laptopban az a legalja, ha legujabbakkal legalabb FHD ban legalabb 30fps el es "legalabb" lowon... akarsz jatszani legujabbakkal is

2022. márc. 14. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
ha gamer laptopot akarsz olyat vegyél amibe rtx3060 van, az alatti gagyi
2022. márc. 14. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen ezekre az rtxes gepekre gondolok. 400korul mozognak
2022. márc. 14. 17:41
 5/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
83%

ebben a kategoriaban olyan amilyen a hutes

ami mindegyikre igaz hogy nagyon hangosak

Asus nak van par legjobb olcson

illetve ha gondolod Lenovonak Legion szeriaja, vagy ha megbatrabb vagy Acer nek Nitro szeriaja

ezek a viszonylag olcsok es jok nagy teljesitmennyel

HP es Dell sokkal sulyozottabban araza gepeit (vagy mashogy megkozelitve teljesitmenyileg gyengebbek, azonos aron altalaban)

vannak kimondottan olyan markak vagy marka szeriak amik csucskategorias gamer laptopok keszitesevel foglalkoznak, viszont gyartanak kisebb teljesitmenyueket is, persze szinten jo dragan, 400 felett joval

de ha megengedheted magadnak akkor erdemes ezek kozul valasztanod mint egy hagyomanyos gamer szeriabol

2022. márc. 14. 17:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Igazabol azert kene laptop mert sokat utazom(sokat vagyok motel/panzio) es jatszanek….

Leginkabb warzone.

500 a keret maximum

2022. márc. 14. 17:59
 7/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Hirtelen atneztem jo sokat de 400 hoz nagyon kozel 3060 al nem leltem egyet sem (3050Ti volt csak)

500 ig mar beeshet egyket komolyabb peldany is ami nem csak hogy 3060 as hanem kicsit mar magasabb kategorias is, (strapabirobb lehet stb.)

2022. márc. 14. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hűtésükre érdemes rásegíteni egy kicsit, egyedüli gamer laptop, ami nekem hűtésileg megfelelt az az Alienware-nél volt, ahol nem arra mentek rá, h könnyű és anyag nélküli legyen.
2022. márc. 14. 18:16
 9/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

legolcsobban MSI tol latok 500 ig 3060 al pl.

de azok nem tul jok eppen hutesuk sem, meg mellesleg nem tudom kapni e mas szinben is ha a feher nem tetszene neked

inkabb Asus t valasz

Nitro nal is hutesel lehet gondod

Asus nal viszont a legtobbene eleg jo a hutes

Strix G15 a legolcsobb legjobb tipusa

mondjuk ha akkurol hasznalnad legtobbet akkor viszont lehet egy energiatakarekos valtozat megis jobb lenne mint egy teljesitmenycentrikus (inkabb halozatrol hasznalos)

Ilyen szempontbol az Asus VivoBook Pro bol rengeteg valasztek van, szerintem az napjaink, korunk egyik legjobb laptopja barmilyen celra

nagyon eltalaltak valsmit amikor megterveztek

rengeteg van belole rengeteg helyen szoval tudsz valogatni beloluk, milyen proci, mennyi ram, ssd mekkora stb., kijelzo meretek tipusok

Es 3050 el van nagyon sok de mas vga kal is

2022. márc. 14. 18:29
 10/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

perszr nem gamer laptop de hasznalhatod jatekra is

a rog strix g15 az gamer laptop

amugy van 6800H es DDR5 el is van laptop, meg 12000 szerias intelekkel is de ez utobbiakat arukereso nem adja ki valamiert

mondjuk nem muszaj elkapkodni mert ahogy lattam olcson nincsenek 3060 al

es amugy pedig Strix G15 bol sincs igazan valasztek sajnos igy marad az egyeb Asus ROG szeria

igy nyugodt szivel 3060 ast nem ajanlok kivalssztod ami neked megfelelonek tunik

keresel rola teszteket

2022. márc. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!