Ez a hőmérséklet soknak számít?
Figyelt kérdés
A gpu dióda hőmérséklete 79*C!(alapállapotban)
Amit az Everest programmal tudtam meg!
Videókártyám típusa:
WinFast PX8600 GS THD (Nvidia)
Ez a hőmérséklet magas?
2010. szept. 13. 14:20
1/4 anonim válasza:
Hát, ha azt vesszük, hogy az enyém alapállapotban annyi és volt amikor felment 97 fokra, ott majdnem szívrohamot kaptam. Nagyon gyorsan takarítsd ki vagy csinálj valamit, mert nem lesz jó hosszútávon.
2/4 anonim válasza:
rengeteg... ja takarítsd ki alaposan,ha nincs neked olyan,menj a benzinkútra ott a kerékfújóval jóóól fújasd ki minden porcikáját,de a ventiket fogd le valahogy egy botot dugj be nehogy azok is bepörögjenek mer megdöglenek,aztán vissza se érdemes rakni az oldalát mert vagy 5-10 fokkal alacsonyabb úgy is a hőmérséklete,én is úgy használom,proci 25,vinyó 22,gpu dióda 43 fokos,csak dobtam fel egy rácsot mert mindig bemászott a macska azt a drótokat cibálta :S de ugye minél hidedegebb a gép annál jobban pörög és kíméled is.
3/4 anonim válasza:
Na akkor ehhez mit szólsz kedves kérdező?:
ASUS EN8600GT MAGIC (512Mb) GPU terhelés nélkül 101C.
Terhelve 142C, és sajnos nem a szenzor hibás. Egyébként a tied is magas.
4/4 A kérdező kommentje:
Észrevettem valamit... mivel ez ilyen fektetett gép a levegő nem jár kellően a kártya körül... így 50C ra visszagrott!
2010. szept. 13. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!