Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a hőmérséklet soknak számít?

Ez a hőmérséklet soknak számít?

Figyelt kérdés

A gpu dióda hőmérséklete 79*C!(alapállapotban)

Amit az Everest programmal tudtam meg!

Videókártyám típusa:

WinFast PX8600 GS THD (Nvidia)

Ez a hőmérséklet magas?

2010. szept. 13. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha azt vesszük, hogy az enyém alapállapotban annyi és volt amikor felment 97 fokra, ott majdnem szívrohamot kaptam. Nagyon gyorsan takarítsd ki vagy csinálj valamit, mert nem lesz jó hosszútávon.
2010. szept. 13. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
rengeteg... ja takarítsd ki alaposan,ha nincs neked olyan,menj a benzinkútra ott a kerékfújóval jóóól fújasd ki minden porcikáját,de a ventiket fogd le valahogy egy botot dugj be nehogy azok is bepörögjenek mer megdöglenek,aztán vissza se érdemes rakni az oldalát mert vagy 5-10 fokkal alacsonyabb úgy is a hőmérséklete,én is úgy használom,proci 25,vinyó 22,gpu dióda 43 fokos,csak dobtam fel egy rácsot mert mindig bemászott a macska azt a drótokat cibálta :S de ugye minél hidedegebb a gép annál jobban pörög és kíméled is.
2010. szept. 13. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Na akkor ehhez mit szólsz kedves kérdező?:

ASUS EN8600GT MAGIC (512Mb) GPU terhelés nélkül 101C.

Terhelve 142C, és sajnos nem a szenzor hibás. Egyébként a tied is magas.

2010. szept. 13. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Észrevettem valamit... mivel ez ilyen fektetett gép a levegő nem jár kellően a kártya körül... így 50C ra visszagrott!
2010. szept. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!