Joker0012 kérdése:
Miért nem kapcsol be a másodlagos monitorom?
Figyelt kérdés
Üdv! Adott egy AMD videókártya, amiről eddig használtam HDMI-VGA átalakítóval a másodlagos monitoromat, csak a másodlagos monitornak szánt HDMI port kitágult rajat, most vettem 2 fajta Display - VGA átalakítót, és egyikel sem akarja érzékelni a másodlagos monitoromat, miután rákötöttem a videókártyára, mind két display portot próbáltam a VGA-n, mind kettő teljesen szűz,soha nem volt használva, csak most szerettem volna, de nem reagál rá a monitorom. Mi lehet a baj?2022. márc. 13. 13:18
1/4 anonim válasza:
Áramot kap az átalakító? Mert a DP-VGA átalakítás csak aktív áramkörrel lehetséges. A HDMI kimeneten van áram amivel ez működik, DP-ről nem tudok nyikatkozni, de lehet, hogy külső tápellátást kell biztosítani az átalakítónak.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy kap-e áramot a DP-VGA átalakító, egy egyszerű kis 2 oldalú műanyagról beszélünk, aminek az egyik vége DP, másik pedig VGA, jelzés, vagy led sajnos nem található rajta, ami jelezné,hogy áram alatt van .
2022. márc. 13. 13:26
3/4 anonim válasza:
Az irány se mindegy. Nem véletlenül VGA-DP átalakító? Mert az pont fordítva működik, mint ami neked kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet fordítva csinálni, kifelé álló rész az egy DP("apa") , VGA ("anya") , a DP van a gépbe, az anyába, azaz a VGA részbe,pedig a monitorból érkező kábel megy, itt egy kép : [link]
2022. márc. 13. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!