Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer géped van?

Milyen gamer géped van?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ár/érték arányban milyen gépet raktatok össze? A gép összes alkatrésze fontos lehet. Szeretném az arany középutat megtalálni és jól jön pár támpont. Mik a tapasztalatok mi mivel szuperál jól nektek. Milyen pozitív negatív tulajdonságai vannak az általatok összerakott konfigurációnak.

2022. márc. 12. 18:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#9 nem ez volt a kérdés. Nem tudom mennyit kell rászánjak még de nem kell milliós gép. Az összeg nem lényeges mert megdolgozom érte. Az a lényeg hogy ne kelljen új gépet venni 3 ev múlva. De egyébként nem is ez volt a kérdés.
2022. márc. 12. 19:46
 12/36 A kérdező kommentje:
#10 megdolgozok érte szóval nem feltétlenül számít hogy mennyi a videókártya ára. De egyébként a kérdésemre abszolút nem válaszoltál.
2022. márc. 12. 19:47
 13/36 anonim ***** válasza:
76%

Bár értelmetlen leírni, tessék:

- Intel Core i7-6700K

- MSI Z170A Krait Gaming 3X

- 2*8 GB DDR4 3200 MHz HyperX Savage RAM

- SK Hynix PC300 1TB SSD

- MSI GeForce GTX1080 Armor OC + Arctic Accelero Extreme IV

A mai napig tökéletesen elég 1440p 60fps-re, de ilyet már egyáltalán nem éri meg venni. Jelen helyzetben én inkább vennék egy PS5-öt, bele egy plusz SSD-t, meg pár játékot hozzá, mivel a VGA árak még mindig eszméletlenek.

2022. márc. 12. 19:50
 14/36 A kérdező kommentje:
#13 köszi az első értelmes választ. Miért mondod hogy nem éri meg ilyet venni ez egy jó gép szerintem. Ezen a mai játékok simán futnak nem? En nem vagyok konzol párti egyszerűen nem tudom megszokni abszolút a pc nálam a favorit. A vga árak nyáron csökkennek ha jól tudom. De egyébként én m8nem foglalkozok úgymond ezekkel a dolgokkal. Minden eszméletlen drága lett. A magyar boltok is le fogják venni a hasznukat mindenről úgyhogy ezzel már nem tudunk mit kezdeni. Én is nyomom a túlórákat hogy több pénzem legyen. Nincs semmilyen káros szenvedélyem így nagy ritkán megengedek magamnak egy két ilyen nagyobb kiadást. Vagy könyvet veszek vagy most egy új gépet. Nem igazán költök magamra most kivételt teszek. Van pár játék amik tetszenek ki akarom próbálni őket. De ehhez kell egy újabb gép ami megbírkózik ezekkel.
2022. márc. 12. 19:56
 15/36 anonim ***** válasza:
45%

"#9 nem ez volt a kérdés. Nem tudom mennyit kell rászánjak még de nem kell milliós gép. Az összeg nem lényeges mert megdolgozom érte."

Ha leírom én is a konfigom és azt mondom hogy jó akkor veszel ugyanolyat? Akkor is ha az én konfigom is 5-6 éves, mint a #13-é?

Számít, hogy én mit vettem tavaly ha már azóta jobb technikák jöttek ki a piacra? Ha írtál volna tudtunk volna komplett konfigot ajánlani ami ma jó, új és viszonylag időtálló, ami sokkal jobb vétel ma, mint ami mi vettünk tavaly vagy tavaly előtt..

De úgy látom te menthetetlen vagy, ezért hogy hasznosan is válaszoljak:

Asus Prime X570

Ryzen 7 3700X

16GB Ballistix 3600CL16

Sapphire Radeon RX480

Corsair MP600 SSD

Seagate 2TB HDD

2x500GB WD HDD

FullHdban játszok és egyelőre még jó a cucc.

2022. márc. 12. 20:01
 16/36 A kérdező kommentje:
#15 nem az volt a lényeg hogy te arra válaszolj amit nem is kérdeztem. Ha azt akarom hogy kérlek mondjatok olyan konfigot ami tavaly nektek jó volt de idén már nem akkor azt kérdezem. Szóval ha nem megy a szövegértelmezés akkor minek válaszolsz? A kommented másik fele lett volna a kérdés meg hogy mik a tapasztalatok vele. A többi okoskodásra és kioktatásra abszolút nem voltam kíváncsi.
2022. márc. 12. 20:06
 17/36 anonim ***** válasza:
41%
Csak Ryzen-t vennék.
2022. márc. 12. 20:19
 18/36 A kérdező kommentje:
#17 a kérdésre is válaszolsz? De egyébként miért Ryzen?
2022. márc. 12. 20:29
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

"Az összeg nem lényeges mert megdolgozom érte"

"megdolgozok érte szóval nem feltétlenül számít hogy mennyi a videokártya ára."

Ez egy kicsit beképzeltnek hangzik. Mindenki tudja, hogy itthon tisztességes munkával keresett pénzből, ilyennel nem dicsekszik senki. Nem, hogy gépet de lassan csak egy videokártyát nem tudsz venni egy havi fizetésből.

2022. márc. 12. 20:32
 20/36 anonim ***** válasza:

-i5-12400 (kb. RTX 3070Ti/3080-ig bezárólag minden videókártyát kihajt 1080p-ben, emelt felbontás esetén pedig jobbat is)

-2x8GB DDR4 3600MHz RAM

-ASUS TUF GAMING GTX 1650 GDDR6 4GB 128bit

-750W táp (pontos márkát nem tudok így hirtelen, ~30 ezer Ft)

-Blitzwolf m.2 SSD 512GB

2022. márc. 12. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!